AWS biedt Amazon Workspaces Work from Home gratis aan om bedrijven te helpen bij de overgang naar virtuele desktops

| AWS | 2 min | 12 februari 2021 12:26
Copyright: AWS
Het is bijna een jaar geleden dat door COVID-19 beperkende reismaatregelen ingingen. Bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen wisten het toen nog niet, maar ze stonden op het punt om op grote schaal, van de ene op de andere dag, over te stappen naar werken vanuit huis. Door de opkomst van nieuwe virusvarianten en hernieuwde restricties houden bedrijven zich weer bezig met het werken vanuit huis, dit keer voor de lange termijn. Thuiswerken gaf bedrijven veel voordelen, waaronder een hoge productiviteit en het besparen van kantoorruimte. Door de verschuiving naar werken op afstand moeten bedrijven heroverwegen hoe ze een veilige toekomst kunnen garanderen.

Vandaag introduceert AWS opnieuw zijn gratis Work from Home-aanbieding voor Amazon WorkSpaces om kleine en middelgrote bedrijven (MKB's) over de hele wereld te ondersteunen met een veilige, beheerde desktop-as-a-service-oplossing. Op deze manier is het gemakkelijker om over te stappen naar extern werken en werknemers veilig thuis te kunnen laten werken tijdens hopelijk de laatste golf van de pandemie. Amazon WorkSpaces biedt een cloud- of breng je eigen apparaat-optie voor vaste of tijdelijke werknemers, studenten en docenten, de overheid, callcenters en kantoormedewerkers. En nu kunnen zij hier gratis gebruik van maken.

Bedrijven over de hele wereld gebruiken Amazon WorkSpaces om de laptops van werknemers veilig te beheren. Zo gebruikt Endemol Shine Nederland, entertainmentproducent van shows Idols en Big Brother, WorkSpaces om binnen enkele uren nieuwe medewerkers in dienst te nemen, heeft Grubhub, een foodserviceplatform van een miljard dollar, in twee dagen tijd 1.200 medewerkers naar WorkSpaces verplaatst en implementeerde Hankook Corporation, callcenter consignatie- en adviesbureau, een externe werkomgeving in twee dagen.

Meer informatie over de aankondiging vind je in dit blog hier.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over AWS

Amazon Web Services (AWS) levert een cloudplatform en biedt wereldwijd services vanuit haar datacenters van infrastructuurtechnologieën zoals computing, opslag en databases - tot opkomende technologieën, zoals machine learning en kunstmatige intelligentie, data-lakes en analyses, en Internet Of Things. Dit maakt het sneller, eenvoudiger en goedkoper om uw bestaande applicaties naar de cloud te verplaatsen en bijna alles te bouwen wat u zich kunt voorstellen.
Meer over AWS

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.