Dataiku verdubbelt het Benelux-team

Jurriaan Krielaart aangesteld als nieuwe sales director

| Dataiku | 2 min | 15 februari 2021 12:29
Afbeelding: Jurriaan Krielaart, Sales Director Benelux bij Dataiku | Copyright: Dataiku
Dataiku, het wereldwijd leidende platform voor enterprise artificial intelligence (AI) en machine learning (ML), heeft Jurriaan Krielaart aangesteld als sales director voor de Benelux. Ook zijn er deze maand vijf nieuwe teamleden aan het Benelux-team toegevoegd. De snelle groei van het team laat zien dat steeds meer bedrijven in de Benelux-regio de waarde van AI en ML voor het concurrentievermogen van hun organisatie onderkennen.

Jurriaan Krielaart wordt verantwoordelijk voor de bestaande en toekomstige activiteiten van Dataiku in de Benelux. Hiervoor werkte Krielaart als territory director Noord-Europa bij MarkLogic, een softwarebedrijf dat NoSQL-databases voor enterprise-bedrijven ontwikkeld. Ook Lars van Meegen is sinds het begin van dit jaar werkzaam bij Dataiku in de nieuwe rol van partner directeur. Daarnaast zijn Hailey Shutkowski (directeur solutions engineering), Nina Birarda (strategic account executive), Frank de Beer (senior account executive) en Sammy Webster (account executive) zijn deze maand bij Dataiku begonnen. Zij zullen het nu negenkoppige team ondersteunen bij het verder uitbreiden van de dienstverlening in specifieke sectoren, waaronder manufacturing, fast moving consumer goods, banking en overheid.

Jurriaan Krielaart: “De ontwikkelingen op het gebied van AI en ML volgen zich in een moordend tempo op. Het is zeer interessant om te zien hoe bedrijven AI op een slimme manier inzetten en waardevolle inzichten aan de data kunnen onttrekken. Bovendien is het verantwoord omgaan met data en het zorgvuldig gebruik van algoritmes een hot item. Dataiku kan hier een waardevolle bijdrage aan leveren zowel met ons platform als met de kennis die we hebben over het inrichten van teams en processen binnen organisaties.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dataiku
Dataiku is het gecentraliseerde platform dat het gebruik van data science, machine learning en AI in organisaties democratiseert. Met Dataiku hebben zij alles wat nodig is om de hele ‘datareis’ af te leggen, van datapreparatie tot grootschalige analytics en enterprise BI. Het platform van Dataiku zorgt ervoor dat data-experts en andere professionals kunnen samenwerken en biedt best practices voor - en shortcuts naar - het implementeren en beheren van machine learning- en AI-projecten. Door dit alles samen te brengen in een gecentraliseerde en gecontroleerde omgeving is Dataiku de katalysator voor datagedreven organisaties.
Meer over Dataiku
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.