Echt duurzame productiviteit in combinatie met uitstekende prestaties in de nieuwste toevoeging aan de Philips Monitors B Line

| MMD | 3 min | 15 februari 2021 16:02
Afbeelding: De Philips Monitors B Line | Copyright: MMD
Eén van de groenste monitoren uit de Philips Monitors B Line is er: Philips 242B1G (23,8-inch/60,5 cm diag.). Deze monitor is ontworpen voor duurzame productiviteit en gericht op ecologisch ingestelde professionals. Deze milieuvriendelijke monitor levert een nieuw niveau van energiebesparing naast gebruiksgemak en visueel comfort (het IPS-paneel levert full-colour afbeeldingen en brede kijkhoeken), waardoor elke dag topprestaties worden gegarandeerd met respect voor het milieu.

Energiezuinige productiviteit

De nieuwe Philips 242B1G levert aanzienlijke energiebesparingen op dankzij een super energiezuinig ontwerp dat dit model perfect maakt, ook voor complexe opstellingen. Nog specifieker, de energiezuinige functies maken gebruik van nieuwe LED-achtergrondverlichtingstechnologie die de helderheid en kleur behoudt en tegelijkertijd aanzienlijk minder energie verbruikt. De monitor is ook uitgerust met een reeks andere energiebesparende technologieën, zoals PowerSensor, LightSensor en 0 watt hard-power schakelaar.

PowerSensor detecteert de aan- of afwezigheid van gebruikers via onschadelijke infraroodsignalen en vermindert aan de hand daarvan automatisch de helderheid van de monitor, waardoor energiekosten tot 80% worden bespaard. LightSensor-technologie detecteert omgevingslicht en past vervolgens de helderheid van het scherm aan. Een ander belangrijk kenmerk dat deze monitor bijzonder effectief maakt voor het verkleinen van de ecologische voetafdruk van gebruikers, is de Zero Power Switch. Met een druk op de 0 watt hard-power-schakelaar kunnen gebruikers hun monitor volledig van het netstroom afsluiten, wat resulteert in nul stroomverbruik. En dat is niet alles…

Groen van binnen

Echte milieubewuste gebruikers eisen milieuvriendelijke en duurzame materialen om hun ecologische voetafdruk effectief te verkleinen en circulaire consumptie te bevorderen. Dit model is voor hen de ideale keuze. De Philips 242B1G is samengesteld uit 85% post-consumer gerecycled plastic en heeft een TCO Certified Edge. Daarnaast is de monitor volledig vrij van schadelijke stoffen zoals kwik, halogeen (om de impact op het milieu te minimaliseren) en PVC / BFR. Bovendien is het verpakkingsmateriaal van dit model 100% gerecycled en voldoet het aan belangrijke internationale normen zoals EnergyStar 8.0, EPEAT1 en RoHS.

Visueel comfortabel

De Philips 242B1G is uitgerust om te voldoen aan een zeer comfortabele productiviteitsnorm. Daarom is het uitgerust met IPS-technologie voor prachtige kleuren en scherpe afbeeldingen, perfect voor tal van taken, van fotobewerking tot webbrowsing tot professionele toepassingen die kleurnauwkeurigheid en consistente helderheid nodig hebben. IPS-schermen maken ook gebruik van geavanceerde technologie die extra brede kijkhoeken van 178/178 graden biedt, wat vooral handig is bij het werken in teams.

Voor het gebruikerscomfort, vooral voor degenen die vele uren achter de monitor zitten, bevat dit model drie oogvriendelijke functies om vermoeidheid van de ogen tot een minimum te beperken. LowBlueMode vermindert schadelijk blauw licht met korte golflengte, terwijl FlickerFree de helderheid regelt en flikkeringen vermindert voor meer kijkcomfort. EasyRead maakt het aanbod compleet voor een papierachtige leeservaring.

De Philips 242B1G monitor is beschikbaar in februari voor een adviesprijs van €209.

1) EPEAT-classificatie is alleen geldig waar Philips het product registreert. Bezoek https://www.epeat.net/ voor de registratiestatus in jouw land.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MMD
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), in Nederland geregistreerd, met hun hoofdkantoor in Amsterdam, is een volledige dochteronderneming van TPV Technology Limited ('TPV'), een van ’s werelds meest toonaangevende monitoren en LCD’s TV-fabrikanten.

MMD-monitoren en beeldschermen Holding B.V. (‘MMD’) verkoopt exclusief LCD-schermen van Philips wereldwijd. Door de Philips-merkbelofte te combineren met de productie-expertise van TPV op het gebied van displays, gebruikt MMD een snelle en gerichte aanpak om innovatieve producten op de markt te brengen.
Meer over MMD
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.