SWEMP kiest Conclusion voor toekomstbestendig maken IT-landschap

| Conclusion | 3 min | 16 februari 2021 9:09
Copyright: SWEMP
SWEMP, een samenwerkingsverband van de woningcorporaties Staedion, Woonbron, Eigen Haard, Mitros en Portaal, heeft Conclusion geselecteerd als exclusieve partner voor het beheer en de transformatie van de IT-landschappen van haar leden met circa 2500 eindgebruikers. De samenwerking omvat het leveren en beheren van de Modern 365 Workspace, netwerk- en telefoniediensten, de gehele Servicedesk plus on-site support en technische applicatiediensten. Conclusion Future IT, een van de bedrijven uit het Conclusion-ecosysteem, draagt zorg voor het leveren van deze dienstverlening. Daarnaast is Conclusion Future IT verantwoordelijk voor de transformatie en het beheer van de achterliggende serverlandschappen, inclusief de doorontwikkeling van de Microsoft Azure clouddiensten.

Robuuste IT en gezamenlijke innovatie

Met de samenwerking worden de IT-landschappen van SWEMP robuust en toekomstbestendig gemaakt. Binnen SWEMP wordt een centrale architectuur vormgegeven, waardoor standaardisatie over de verschillende coöperaties mogelijk is. Na de transformatie van de IT-landschappen zetten de partijen gezamenlijk in op innovatie om de dienstverlening aan haar huurders makkelijk, veilig en vernieuwend te houden.

Daan Peters, SWEMP-lid en Manager I&A en Facility bij Mitros: “We hebben in Conclusion gevonden wat we in het huidige digitaliseringstijdperk nodig hebben. Als woningbouwcorporatie is het niet mogelijk om de razendsnelle ontwikkelingen in IT in eigen beheer bij te houden. We zien in dat de digitale cultuur van morgen er één is van co-creatie. Het zal de standaard worden dat we naast verhuurmakelaars, vastgoedontwikkelaars en onderhoudsmonteurs, ook rollen als data- en softwarespecialisten zien verschijnen in onze bedrijfsstromen om digitale wensen te bouwen en te onderhouden. We waren op zoek naar een ervaren Nederlandse speler die onze IT-dienstverlening, in samenspraak met onze interne regisseurs automatiseringsservices, naar een hoger niveau tilt en een bedrijfscultuur heeft die bij ons past. In Conclusion vonden we een match op deze vlakken. Door de succesvolle overdracht in de coronaperiode hebben we laten zien dat we samen creatief om kunnen gaan met veranderende omstandigheden. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat dit partnership het begin is van een succesvolle, langdurige samenwerking.”

Leon van Meel, directeur bij Conclusion Future IT: “We zijn erg trots dat SWEMP voor Conclusion kiest als het gaat om onze Managed Cloud-dienstverlening. SWEMP sluit naadloos aan op onze strategie om maatschappelijk relevante organisaties te bedienen met onze diensten. We realiseren daarmee een belangrijke en zichtbare stap in de woningcorporatiesector. De komende periode gaan we gezamenlijk aan de slag om de IT van de verschillende corporaties in beheer te nemen en om hun omgeving vervolgens te transformeren naar toekomstbestendige clouddiensten. Dit is uitdagend ten tijde van corona, maar we hebben inmiddels bewezen dat we dit gezamenlijk succesvol kunnen realiseren. Daarnaast richt dit partnership zich op het breder beschikbaar stellen van innovatieve en technologische concepten voor de verschillende corporaties binnen SWEMP en de vrienden van SWEMP, zodat zij de huurder nog beter en eenvoudiger kunnen bedienen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Conclusion
Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. We zijn er voor startups, groeiers en gevestigde namen: we initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend. Digitale Transformatie zit in onze genen. Net als aandacht voor het menselijke. Want IT gaat ook om draagvlak. Zo zijn we dagelijks bezig met problemen op te lossen voor onze klanten en nieuwe kansen samen te verzilveren.
Meer over Conclusion
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.