Lumen en VMware breiden samenwerking voor innovatie aan digital edge uit

Gezamenlijk ingericht innovatielab helpt klanten sneller applicaties te bouwen, draaien, beheren, verbinden en beschermen binnen een gedistribueerde infrastructuur

| Lumen | 3 min | 16 februari 2021 9:13
Copyright: Lumen
Lumen Technologies en VMware, Inc. breiden hun partnerschap uit om nog sneller edge computing- en veiligere work-from-anywhere-oplossingen te kunnen ontwerpen, ontwikkelen en leveren. Door deze samenwerking kunnen klanten van Lumen en VMware nog betere service leveren voor elke applicatie en op elk apparaat – van de wereldwijde cloud core tot de gedistribueerde network edge.

Dichter bij de klant

Of het nu gaat om geautomatiseerde fabrieken, slimme steden of telegeneeskunde: al deze zeer interactieve ervaringen vereisen dat computing, netwerken en databronnen dichter bij de klant zijn georkestreerd. Alleen op die manier is het mogelijk om een lage latency en intrinsiek veilig applicaties te leveren.

Joint Innovation Lab

Om een basis te leggen voor geavanceerde workloads vormen Lumen en VMware een Joint Innovation Lab, waarin architectuur en design, marketing en sales resources worden samengebracht. De teams richten zich in eerste instantie op het gezamenlijk ontwikkelen van oplossingen voor het Lumen portfolio van managed services op belangrijke technologische gebieden, waaronder:
  1. Edge Computing: certificering van de integratie van de VMware Tanzu Basic edition met de Lumen Edge Bare Metal service en Lumen Dynamic Connections. Hiermee kunnen bedrijven een veiligere supply chain software creëren en snel nieuwe edge-native workloads implementeren, on-demand en dichter bij het punt van digitale interactie.
  2. Work-from-anywhere: het toevoegen van VMware's Secure Access Service Edge (SASE) platform – inclusief VMware SD-WAN en VMware Workspace ONE – aan het Lumen portfolio. Veel organisaties beheren nu gedistribueerde personeelsbestanden, waardoor legacy-oplossingen – inclusief hub-and-spoke-based VPN's – overbodig zijn geworden. Dit initiatief helpt klanten om over te stappen op een SASE-architectuur om zo de betrouwbaarheid en prestaties van een traditioneel netwerk te bereiken en betere klant- en werknemerservaringen te leveren, in een Zero Trust-model.
  3. Security: integratie van VMware Carbon Black Cloud Endpoint en VMware Carbon Black Cloud Workload met intelligence-gegevens van Black Lotus Labs, de threat research-tak van Lumen. Organisaties kunnen zich hierdoor sterker opstellen en verdedigen tegen cyberbedreigingen, direct vanaf het endpoint, met behulp van de combinatie van beveiligingsanalyses. Deze analyses zijn afkomstig van een van 's werelds best onderzochte netwerken en toonaangevende endpointbescherming en datacenter virtualization.

"Resilient edge computing-oplossingen zullen zorgen voor een volgende golf van digitale innovatie voor enterprises. Hiervoor hebben klanten wel de juiste tools nodig om applicaties te creëren, te implementeren en te beheren in deze nieuwe omgeving", aldus Jeff Storey, President en Chief Executive Officer van Lumen Technologies. "Door deze weloverwogen investering in onze samenwerking met VMware, kunnen we sneller software-defined oplossingen op de markt brengen die de echte problemen aanpakken waarmee onze klanten te maken krijgen als ze applicaties naar de digital edge verplaatsen. Daar ligt een grote kracht."

"We zien het aantal edge use cases die ervoor zorgen dat iedere menselijke ervaring digitaal wordt snel toenemen", zegt Pat Gelsinger, Chief Executive Officer, VMware. "Deze trend is alleen maar versneld door de pandemie. Het realiseren van deze kansen vereist een sterk partnerschap tussen technische leiders die hun strepen hebben verdiend. De samenwerking tussen Lumen en VMware biedt precies de combinatie die nodig is om bedrijfsprocessen en klantervaringen te transformeren."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Lumen
Lumen (NYSE: LUMN) gelooft dat de mensheid op zijn best is wanneer de manier waarop we leven en werken door technologie wordt verbeterd. Met 700.000 kilometer aan glasvezel om klanten in meer dan 60 landen te bedienen, leveren we het snelste, meest veilige wereldwijde platform voor applicaties en data zodat bedrijven, overheidsinstellingen en gemeenschappen geholpen kunnen worden om bijzondere ervaringen te leveren.
Meer over Lumen
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.