Palo Alto Networks introduceert Prisma Access 2.0, het meest complete cloudplatform voor veilig werken van het personeel op afstand

Belangrijke verbeteringen op het gebied van prestaties, beveiliging en beheer betekenen veilig werken op afstand zonder compromissen

| Palo Alto Networks | 4 min | 16 februari 2021 14:32
Palo Alto Networks introduceert vandaag Prisma® Access 2.0 om veilig werken vanaf elke locatie mogelijk te maken met het meest complete, door de cloud geleverde beveiligingsplatform in de industrie. Omdat het werk blijft veranderen en overal veilig moet worden gedaan, zonder concessies te doen aan snelheid, beveiliging of prestaties, introduceert Prisma Access 2.0 essentiële verbeteringen, waaronder zelfherstellende infrastructuur voor optimale ervaring, ML-aangedreven beveiliging om aanvallen in realtime te voorkomen, cloud-SWG-mogelijkheden voor een veilige webgateway, ongeacht de locatie van de gebruiker, en een opnieuw ontworpen cloudbeheerervaring.

2020 zorgde voor een massale acceptatie van de cloud om het thuiswerken mogelijk te maken. Terwijl bedrijven worden uitgedaagd om gebruikers, applicaties en gegevens die nu overal zijn te beveiligen, bieden de huidige cloud-geleverde beveiligingsproducten een beperkte toepassingsdekking en onvoldoende bescherming: 53% van alle bedreigingen van het thuiswerken betreft niet-webapps, dus oplossingen die alleen bescherming bieden voor webtoepassingen, stellen organisaties bloot aan bedreigingen.

Prisma Access, de marktleidende oplossing, heeft een fundamenteel andere aanpak gevolgd en een oplossing gevonden voor deze beperkingen door al het applicatieverkeer te beschermen - niet alleen webgebaseerde applicaties - met complete, best-in-class beveiliging vanuit één enkel cloudplatform, terwijl het hoogwaardige toegang en geoptimaliseerde gebruikerservaring biedt.

De Prisma Access 2.0-release breidt deze visie verder uit en legt de lat voor cloudgebaseerde beveiliging opnieuw hoger, terwijl het 10 keer meer doorvoer biedt dan andere oplossingen voor een snellere verbinding op afstand en 4,3 miljoen beveiligingsupdates per dag - ongeveer 25 keer meer dan de naaste concurrent - om organisaties te helpen er zeker van te zijn dat hun gebruikers en gegevens veilig zijn.

De belangrijkste verbeteringen op het gebied van prestaties, beveiliging en beheer van Prisma Access 2.0 omvatten de volgende:
  • Nieuwe ervaring in cloudbeheer: Prisma Access 2.0 zorgt voor de best mogelijke beveiligingsresultaten door een cloudgebaseerde beheerervaring te introduceren die de concurrentie voorblijft door realtime beveiligingsupdates en best practices te bieden.
  • Nieuw autonoom Digital Experience Management (DEM): Prisma Access 2.0 kan een zelfherstellende infrastructuur mogelijk maken die automatisch netwerkproblemen oplost, waardoor een uitzonderlijke digitale ervaring voor op afstand werkende medewerkers wordt verzekerd.
  • Nieuwe ML-gebaseerde beveiliging: Prisma Access 2.0 gebruikt inline machine learning om onbekende zero-day-aanvallen in realtime te voorkomen. Het maakt ook gebruik van machine learning om grote hoeveelheden telemetriegegevens te analyseren om geautomatiseerde aanbevelingen voor beveiligingsbeleid te doen, waardoor de beveiliging sneller wordt verbeterd dan dat beveiligingsteams zouden kunnen reageren.
  • Nieuwe cloud-beveiligde webgateway (SWG)-mogelijkheid: Palo Alto Networks heeft een expliciete proxy toegevoegd aan de Prisma Access Cloud SWG - zodat klanten gemakkelijk kunnen migreren van verouderde proxy-gebaseerde oplossingen naar een compleet cloud-geleverd beveiligingsplatform zonder dat er verandering aan de netwerkarchitectuur nodig is. Na verloop van tijd kunnen klanten gemakkelijk overschakelen naar een veiligere verbindingsmethode in Prisma Access die alle apps, poorten en protocollen beschermt, niet alleen web.
  • CloudBlades API-gebaseerde platformondersteuning: CloudBlades is een platform voor integratie van services van derden binnen de SASE-oplossing. In Prisma Access 2.0 maakt CloudBlades het mogelijk om gekwalificeerde externe beveiligings- en infrastructuurservices eenvoudig te integreren, met als eerste RBI-services van toonaangevende leveranciers om browserisolatie op afstand mogelijk te maken.
Prisma Access 2.0 voegt ook krachtige IoT-beveiligingsmogelijkheden toe om organisaties te helpen beschermen tegen IoT-bedreigingen zonder de noodzaak om extra sensoren of apparaten in te zetten; CloudBlades, om de integratie van via de cloud geleverde services van derden te vereenvoudigen en te stroomlijnen, te beginnen met RBI-services.

“Werken op afstand is nu een cruciale langetermijnstrategie voor de meeste organisaties wereldwijd. Als zodanig is veilige toegang tot alle apps met een geoptimaliseerde gebruikerservaring een zakelijke noodzaak geworden”, zegt Anand Oswal, senior vice president en general manager, Firewall as a Platform, Palo Alto Networks. "Om dit te bereiken, moeten organisaties hun beveiligingsarchitectuur heroverwegen en evolueren naar een door de cloud-geleverd beveiligingsmodel dat elke gebruiker met elke applicatie overal vandaan kan verbinden."

“Hoewel het nogal onverwacht was, was 2020 het jaar waarin werken op afstand de norm werd voor miljoenen mensen over de hele wereld. Zelfs met het optimisme rond COVID-19-vaccins in 2021, is het duidelijk dat werken op afstand blijvend is - en de cloud zal dat mogelijk blijven maken”, zegt Eric Parizo, hoofdanalist bij Omdia. “De organisaties die slagen, zijn degenen die niet alleen hun gegevens beschermen tegen cyberaanvallen, maar er ook voor zorgen dat de digitale ervaring voor hun externe medewerkers soepel en betrouwbaar verloopt. Omdia gelooft dat door de cloud-geleverde beveiligingsbenaderingen zoals Prisma Access van Palo Alto Networks het overheersende architecturale model zullen worden om de toekomst van werk te beveiligen en mogelijk te maken."

"Prisma Access heeft goed geanticipeerd op de beveiligingsbehoeften van ondernemingspersoneel, aangezien zij een fundamentele verschuiving naar werken op afstand voortzetten. Met Prisma Access 2.0 kunnen onze beveiligingsexperts de beste beveiligingsoplossingen en -services in hun klasse bieden op schaal om te voldoen aan elke connectiviteitsbehoefte binnen het bedrijf”, zegt Bill Buckalew, vice-president Go-to-Market bij Optiv. "Klanten waarderen de normen die het stelt voor betrouwbaarheid, toegang en prestaties."

Meer informatie

  • Een overzicht van het door Prisma Access in de cloud geleverde beveiligingsplatform is hier beschikbaar.
  • Neem deel aan het virtuele lanceringsevenement op 17 en 18 maart 2021; voor meer informatie hier.

Beschikbaarheid

Prisma Access 2.0 is in maart 2021 algemeen beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Palo Alto Networks

Palo Alto Networks als leverancier op het gebied van cyberbeveiliging geeft de cloud-centric toekomst vorm met technologie die de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Onze missie is om de cybersecuritypartner bij uitstek te zijn en onze digitale manier van leven te beschermen. We helpen de grootste beveiligingsuitdagingen ter wereld aan te pakken met continue innovatie die de nieuwste doorbraken in kunstmatige intelligentie, analyse, automatisering en orkestratie grijpt. Door een geïntegreerd platform te leveren en een groeiend ecosysteem van partners te versterken, lopen we voorop bij het beschermen van organisaties via clouds, netwerken en mobiele apparaten. Onze visie is een wereld waar elke dag veiliger en veiliger is dan de vorige.
Palo Alto Networks, en het Palo Alto Networks-logo zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in rechtsgebieden over de hele wereld. Alle andere handelsmerken, handelsnamen of servicemerken die hierin worden gebruikt of genoemd, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Palo Alto Networks

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.