Appronto sluit nieuw partnerschap met Solace

| Appronto | 2 min | 17 februari 2021 9:08
Copyright: Appronto
Appronto, ontwikkelaar van digitale oplossingen, heeft een nieuwe overeenkomst met Solace gesloten. Het Nederlandse bedrijf werkt al langer samen met de Canadese specialist in messaging software en heeft de banden nu nog nauwer aangehaald.

Dankzij de diensten en oplossingen van Solace wordt het voor Appronto nog gemakkelijker om organisaties te voorzien van een robuuste, flexibele en slimme integratie-architectuur. Het is een aanvulling op de partnerschappen met Boomi voor low code cloud-integraties en Mendix voor low-code applicatie-ontwikkeling.

Het Solace PubSub+ platform is een geavanceerde messaging-oplossing waarmee geïntegreerde toepassingen zijn te transformeren in een real-time en event-driven platform. Door een event mesh als architectuurlaag toe te voegen, kunnen events van de ene naar de andere applicaties gaan, ongeacht waar deze worden gehost. Zo ontstaat een compleet event-streaming en management platform voor een real-time bedrijf.

De combinatie van Boomi en Solace speelt in op de wens bij Appronto-klanten voor meer schaalbaarheid en mogelijkheden. Er zijn verschillende messaging-oplossingen, maar Solace heeft een native connector met het Boomi-platform ontwikkeld, en biedt daarom tal van features en de benodigde schaalbaarheid. De afgelopen periode is gebruikt om de combinatie goed te testen, en inmiddels draait de connector al bij verschillende klanten.

Bas van der Horst, managing director van Appronto: “Solace is een geweldige aanvulling op ons portfolio. Je kunt het gebruiken in combinatie met Boomi, maar ook met een andere omgeving, microservice, IoT-apparatuur, een multi-app Mendix omgeving, een ander integratieplatform of als alternatief voor bijvoorbeeld Kafka. Wij willen het complexe simpel maken, en Solace is daar een enorm handige hulp bij. De oplossing is schaalbaar, betrouwbaar en heeft een sterke performance. Hiermee kunnen we zowel scale-ups als grootzakelijke ondernemingen van dienst zijn.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Appronto
Wij ontwikkelen unieke intelligente softwareoplossingen die hét verschil maken en je bedrijf laten excelleren in de markt. We zijn innovators en kijken en zien verder dan het IT-landschap. We begrijpen als geen ander dat het voor bedrijven een uitdaging is om voorop te blijven in deze digitale tijd. Met behulp van de beste disruptieve en innovatieve software leveren we altijd kwaliteit. Dat doen we snel, effectief maar vooral samen. We zijn graag partners die langdurig samenwerken en succes vooropstellen.
Meer over Appronto
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.