Palo Alto Networks kondigt intentie aan om Bridgecrew over te nemen

| Palo Alto Networks | 1 min | 17 februari 2021 11:56
Copyright: Bridgecrew
Palo Alto Networks heeft gisteren aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan om Bridgecrew over te nemen, een developer-first cloud security bedrijf. De voorgestelde overname maakt "shift left" -beveiliging mogelijk, waarbij Prisma® Cloud het eerste cloud security-platform wordt dat beveiliging biedt gedurende de volledige levenscyclus van applicaties.

Bridgecrew is een pionier op het gebied van “shift left”, met een focus op Infrastructure as Code (IaC), waarbij de infrastructuurconfiguratie tijdens de ontwikkeling wordt gecodificeerd. Het IaC-beveiligingsplatform voor ontwikkelaars biedt ontwikkelaars en DevOps-teams een systematische manier om infrastructuurbeveiligingsnormen af te dwingen gedurende de hele ontwikkelingscyclus. De voorgestelde overname stelt Prisma Cloud in staat om ontwikkelaars te voorzien van beveiligingsbeoordeling en handhavingsmogelijkheden gedurende het hele DevOps-proces.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Palo Alto Networks
Palo Alto Networks als leverancier op het gebied van cyberbeveiliging geeft de cloud-centric toekomst vorm met technologie die de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Onze missie is om de cybersecuritypartner bij uitstek te zijn en onze digitale manier van leven te beschermen. We helpen de grootste beveiligingsuitdagingen ter wereld aan te pakken met continue innovatie die de nieuwste doorbraken in kunstmatige intelligentie, analyse, automatisering en orkestratie grijpt. Door een geïntegreerd platform te leveren en een groeiend ecosysteem van partners te versterken, lopen we voorop bij het beschermen van organisaties via clouds, netwerken en mobiele apparaten. Onze visie is een wereld waar elke dag veiliger en veiliger is dan de vorige.
Palo Alto Networks, en het Palo Alto Networks-logo zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in rechtsgebieden over de hele wereld. Alle andere handelsmerken, handelsnamen of servicemerken die hierin worden gebruikt of genoemd, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Palo Alto Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.