Paris Saint-Germain Esports verwelkomt Philips Monitors als officiële console monitor-partner

| MMD | 2 min | 18 februari 2021 10:54
Copyright: MMD
Met trots introduceert Paris Saint-Germain Esports MMD, de toonaangevende beeldschermspecialist en merklicentiepartner voor Philips-monitoren, als officiële console monitor-partner voor zijn competitieve FIFA 21-spelers en -streamers. Als console monitor-partner wordt MMD de officiële aanbieder voor de talenten en makers van de PSG Esports FIFA 21. MMD biedt ze de nieuwste geavanceerde kijkervaringen; echt geschikt voor kampioenen.

De studio van PSG Esports, die binnenkort geopend zal worden, bevindt zich op het hoofdkantoor van de club, in de regio Parijs. De studio zal worden uitgerust met de allernieuwste producten van Philips Monitors. Het PSG Esports-team zal het eersteklas monitoraanbod voor consoles ontvangen, om zo hun vaardigheden tot in de kleinste details aan te scherpen.

De "Philips Momentum" Monitor-serie is geoptimaliseerd voor consolegames en is ontworpen om met zijn uitstekende functies alle consolegamers een meeslepende en verbeterde ervaring te bieden, terwijl deze monitoren ook het een perfect pakket van technische bekwaamheid bieden. PSG Esports’ ethos van perfectie en de verwachtingen van kwaliteit op alle fronten hun fans wereldwijd maakt dat Philips Monitors de perfecte match is voor zijn organisatie en zijn loyale community.

Fabien Allègre, Director Brand Diversification bij Paris Saint-Germain en toezichthouder van de Esports-activiteiten van de Club, zegt: “Paris Saint-Germain Esports is blij Philips Monitors te verwelkomen als officiële console monitor-partner voor onze getalenteerde groep FIFA 21-spelers en -makers. We kijken ernaar uit het productaanbod van wereldklasse van Philips Monitors te kunnen gebruiken, maar ook om nauwer samen te werken rond ons FIFA 21-talent. PSG Esports vereist technische uitmuntendheid en een innovatief aanbod om een ??competitief team te behouden. In Philips Monitors hebben we de ideale partner gevonden."

Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management bij MMD voor Philips Monitors voegt daaraan toe: "We zijn blij de krachten te bundelen met Paris Saint-Germain Esports als hun officiële console monitor-partner, om alle FIFA 21-spelers en -makers de beste uitrusting te bieden. We hopen hun ervaring nog verder te verbeteren en we kunnen niet wachten om te zien welke prestaties we samen in de toekomst kunnen bereiken."

Supporters kunnen volgen hoe Paris Saint-Germain Esports en Philips Monitors samen komen om het allerbeste in FIFA 21-entertainment te leveren via de officiële PSG Esports Twitter-, Instagram-, Facebook- en Twitch-kanalen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MMD
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), in Nederland geregistreerd, met hun hoofdkantoor in Amsterdam, is een volledige dochteronderneming van TPV Technology Limited ('TPV'), een van ’s werelds meest toonaangevende monitoren en LCD’s TV-fabrikanten.

MMD-monitoren en beeldschermen Holding B.V. (‘MMD’) verkoopt exclusief LCD-schermen van Philips wereldwijd. Door de Philips-merkbelofte te combineren met de productie-expertise van TPV op het gebied van displays, gebruikt MMD een snelle en gerichte aanpak om innovatieve producten op de markt te brengen.
Meer over MMD
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.