Epson kiest voor Managed SD-WAN-oplossing van Avit

| Avit | 2 min | 18 februari 2021 14:10
Copyright: Avit
Epson kiest voor de Managed SD-WAN-oplossing van System Integrator en Managed Service Provider Avit Group. Het partnership tussen beide organisaties wordt met het toevoegen van deze nieuwe dienstverlening verstevigd. De komende drie jaar levert Avit Managed SD-WAN. Deze stap zorgt ervoor dat Epson kosten bespaart met een toekomstbestendige en schaalbare oplossing, nieuwe locaties makkelijker en sneller aan kan sluiten en een betrouwbaarder netwerk krijgt. Door het beheer via Managed dienstverlening uit handen te geven kan Epson zich focussen op haar core business.

Langdurig partnership

Na een succesvolle proof-of-concept met SD-WAN-technologie, is Epson op zoek gegaan naar de juiste partner. Belangrijke criteria hierbij waren kennis van de technologie en de business van Epson en een partner die een Managed Service kan leveren. In Avit vond Epson deze partner, mede op basis van de eerdere succesvolle samenwerking rondom het leveren van een Cisco Collaboration-oplossing en Cisco-hardware. Het afgelopen jaar heeft Avit als voorbereiding op de Managed SD-WAN-oplossing, samen met Epson een start gemaakt met het vervangen van de MPLS-verbindingen.

Michel Aarssen, Senior Network Infrastructure Specialist ICTI bij Epson: “In Avit hebben we de partner gevonden die kennis heeft van de technologie en met ons mee kan groeien. Daarnaast begrijpen ze door onze eerdere samenwerkingen onze businessuitdagingen goed en hebben ze laten zien over de juiste kennis en kunde te beschikken. Voor ons zijn dit dé redenen om ook SD-WAN uit te besteden aan Avit. Ik kijk er naar uit om de samenwerking de komende drie jaar nog verder te verdiepen.”

Umut Kiliçarslan, Sector Unit Manager Industrie bij Avit: “Ik ben trots op het door Epson gestelde vertrouwen in Avit als partner en als nieuwe Managed SD-WAN dienstverlener. Het afgelopen jaar hebben we samen met Epson en andere klanten onze Managed dienstverlening geoptimaliseerd. Daardoor kunnen we onze klanten daadwerkelijk ontzorgen en zijn we in staat om langdurige partnerships aan te gaan. Samen met Epson gaan we de komende jaren ook de inzet van onze Managed SD-WAN-oplossing tot een succes maken.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Avit
Avit, specialist op het gebied van networking, collaboration, security en datacenter, verbetert bedrijfsprocessen door het ontwerpen, leveren, implementeren, integreren en beheren van IT-oplossingen. Avit beschikt over een eigen Research & Development afdeling waar innovatieve oplossingen ontwikkeld worden. Kwaliteit, kennis en innovatie staan bij Avit hoog in het vaandel. Zo is Avit ISO gecertificeerd op kwaliteit (ISO 9001), informatiebeveiliging (ISO 27001) en milieu (ISO 14001) en wordt er gewerkt volgens best practice methodieken als ITIL en Prince2. Als officieel gecertificeerd Cisco Gold –partner en Cisco Master Enterpise Networking specialist, is het bedrijf trots op zijn Cisco Transformation & Innovation Partner of the Year 2019 award en de Cisco Collaboration Partner of the Year 2019 award.
Meer over Avit
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.