KnowBe4 presenteert derde seizoen van spannende security awareness-serie ‘The Inside Man 3’

Serie belicht hoe gemakkelijk het is om met social engineering het beveiligingsnetwerk van een organisatie binnen te dringen

| KnowBe4 | 2 min | 18 februari 2021 17:31
Copyright: KnowBe4
Utrecht, 18 februari 2021 - KnowBe4, leverancier van ’s werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, presenteert het derde seizoen van ‘The Inside Man’, een bekroonde serie voor security awareness-training. Vanaf nu is deze spannende videoserie ook beschikbaar voor klanten van KnowBe4 in Nederland.

Over ‘The Inside Man’

‘The Inside Man’ is een videoserie geproduceerd door Twist en Shout Communications, een bedrijf van KnowBe4, en bestaat uit drie seizoenen. Het verhaal gaat over een IT-security analist die aan een nieuwe baan begint. Geen enkele collega vermoedt dat hij zich ondertussen al in de meest beveiligde systemen van zijn nieuwe werkgever bevindt, of dat hij kwaadaardige bedoelingen heeft. De exclusieve KnowBe4-serie behandelt onderwerpen als social engineering, wachtwoorden, sociale media en hoe je veilig kunt reizen. ‘The Inside Man’ laat zien hoe gemakkelijk het voor een buitenstaander kan zijn om door te dringen tot het beveiligingsnetwerk van een organisatie. Daarnaast legt de serie de menselijke kosten van cybercriminaliteit bloot.

Met dit derde seizoen voegt KnowBe4 nog eens twaalf afleveringen toe aan de al bestaande twee seizoenen van de ‘The Inside Man’-reeks. Door een boeiend verhaal te vertellen in de vorm van een meeslepende videoserie over security awareness, wil KnowBe4 de betrokkenheid van eindgebruikers vergroten. In 2020 won het tweede seizoen van ‘The Inside Man’ de eerste prijs in de e-learning categorie van de 2020 NYX Video Awards. Ook won seizoen 2 een Silver Telly Award in de ‘non-broadcast: employee communications’ categorie.

“De afgelopen twee seizoenen van ‘The Inside Man’ bleken zo’n succes, dat we hebben besloten om nog een seizoen te maken van deze geliefde serie,” zegt Perry Carpenter, chief evangelist en strategy officer bij KnowBe4. “Het afgelopen jaar is de serie beloond met twee internationale awards. Het is een grote prestatie om een kwalitatief goede serie te produceren in deze tijd, ondanks de uitdagingen waar we mee te maken hebben door de coronapandemie. We hopen dat de fans van ‘The Inside Man’ net zoveel genieten en leren van de serie als wij hebben gedaan van het maken."

Bekijk de trailer van seizoen drie van ‘The Inside Man’ hier: https://www.knowbe4.com/inside-man.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over KnowBe4

KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.