Unisys ondersteunt Lenovo bij Internet of Things-oplossingen

Oplossingen helpen bij veilige terugkeer naar kantoor of winkelstraat

| Unisys | 2 min | 23 februari 2021 9:19
Copyright: Unisys
Unisys treedt toe tot het partnerecosysteem van Lenovo, ter ondersteuning van Lenovo’s Internet of Think (IoT)-oplossingen. Hieronder vallen de Think IoT Back to Work-oplossingen, ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij een veilige terugkeer naar kantoren, en de Smarter Store-oplossingen, ontworpen om veiligheid tijdens fysiek winkelen te waarborgen.

Schaalbare IoT-oplossingen

Unisys gaat de klanten van deze Lenovo-oplossingen wereldwijd ondersteunen met een reeks Digital Workplace Services, waaronder de (pre-)implementatie, onderhoudsservices en de lifecycle management supply chain services. De samenwerking focust op het helpen van Lenovo-klanten in meer dan 100 landen en bouwt voort op de bestaande relatie waarin Unisys technische ondersteuning biedt aan Lenovo-klanten in Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Hongkong en Maleisië.

John Gordon, president Commercial IoT Group bij Lenovo: "Onze Think IoT-oplossingen helpen om langetermijnbedrijfstransformaties te versnellen. Samen met Unisys zijn we in staat om bedrijven die wereldwijd actief zijn, snel te ondersteunen en hen de voordelen van schaalbare IoT te bieden.”

Leon Gilbert, senior vice president en general manager bij Digital Workplace Services, Unisys: "Covid-19 heeft veel bedrijven en retailers gedwongen om snel over te gaan op remote werken en om dienstverlening op afstand te realiseren. Nu langetermijnplannen worden gemaakt, moet een veilige terugkeer naar bedrijfspanden gerealiseerd worden voor werknemers en klanten, zowel remote als on-site. Unisys en Lenovo zitten op één lijn wat betreft de cruciale rol van opkomende technologie zoals IoT om een veiligere, slimmere en productievere werkplek te creëren."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Unisys
Unisys (NYSE: UIS) is een wereldwijd opererend technologiebedrijf dat krachtige beveiligingsoplossingen bouwt voor de meest veeleisende bedrijven en overheden ter wereld. Unisys biedt onder meer beveiligingssoftware en -diensten, hulp bij digitale transformatie van de werkplek, industriële applicaties en diensten en innovatieve softwarebeheeromgevingen voor grootschalig zakelijk gebruik.
Meer over Unisys
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.