Exact benoemt Joep Hoeks tot Chief Product Officer

| Exact | 2 min | 24 februari 2021 10:23
Gewaardeerd
Afbeelding: Joep Hoeks, CPO bij Exact | Copyright: Exact
Joep Hoeks (43) is aangesteld als Chief Product Officer (CPO) bij softwarebedrijf Exact, waar hij verantwoordelijk is voor de strategische leiding over de diverse productlijnen. Met de invulling van deze belangrijke rol is het achtkoppige executive team van het Delftse bedrijf compleet.

Hoeks werkte vanaf 2011 voor softwarebedrijf Unit4 Bedrijfssoftware, en kent daardoor als geen ander de producten en markt waarin Exact opereert. Hoeks heeft verschillende managementposities vervuld op het gebied van dienstverlening, software development, product management & operations en bekleedde als laatste de CTO-functie bij Unit4 Bedrijfssoftware. Met hem voegt Exact een productvisionair toe aan het executive team om voorop te blijven lopen wat betreft functionaliteit en gebruiksgemak.

“Ik heb ongelooflijk veel zin in deze volgende stap bij een fantastisch merk in de softwaremarkt,” aldus Hoeks. “Exact opereert met 500.000 klanten op grote schaal in de Benelux. We hebben geweldige mogelijkheden door ons uitgebreide portfolio waarmee we Accountancy en Mkb-bedrijven volledig vanuit de cloud en geïntegreerd, end-to-end kunnen automatiseren. Efficiencywinst en gebruiksgemak staan voorop in onze productinnovatie; ook blijven we focussen op nieuwe toepassingen van AI en RPA in ons portfolio. Dit is een geweldige tijd om bij Exact te werken. Ik heb het bedrijf leren kennen als een mensgerichte organisatie, met veel aandacht voor het team en elkaar versterken - dat past bij mij.”

Paul Ramakers, CEO van Exact: “Ik ken Joep als een veelzijdige, strategische man die als geen ander mensen in een team kan samenbrengen. Hij kent de markt en de markt kent hem. Niet alleen kent hij het type producten dat Exact op de markt brengt als zijn broekzak, Joep snapt ook wat de klant wil en hoe die aangesproken wil worden. Ik kan me geen betere CPO voorstellen voor onze productlijnen.”

Met de toevoeging van Hoeks is het executive team van Exact compleet. In december kregen Wiegert de Vos (CCO) en Marcel van de Sandt (CCSO) ook een plek in dit team.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (4 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

ExactERP

Over Exact

Exact is opgericht in 1984 en heeft het hoofdkantoor in Delft. Exact ontwikkelt software voor financieel management, ERP en HR-salarisadministratie voor MKB-bedrijven. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact biedt het meest complete portfolio aan bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven.
Meer over Exact

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.