Mimecast breidt API-ecosysteem uit naar 60 integraties

Koppelingen met CrowdStrike, Palo Alto Networks, Splunk en vele andere partijen

| Mimecast | 2 min | 24 februari 2021 11:45
Copyright: Mimecast
Mimecast heeft een nieuwe mijlpaal bereikt in zijn wereldwijde samenwerkingsprogramma. Het securitybedrijf biedt nu 60 kant-en-klare en op maat gesneden integraties met technologiepartners zoals CrowdStrike, IBM Security, Netskope, Palo Alto Networks, Rapid7, ServiceNow en Splunk. Deze koppelingen vergroten het inzicht in het dreigingslandschap, beperken de complexiteit, minimaliseren de risico’s en verbeteren de detectie van en respons op bedreigingen.

Het grote aantal API-integraties stelt organisaties in staat om de dreigingsinformatie van Mimecast in te bouwen in hun bredere securityecosysteem. De geïntegreerde threat intelligence helpt ze om meer te halen uit de securitytools die ze gebruiken. Daarnaast kunnen organisaties repetitieve taken automatiseren via API’s en integraties met SOAR, ITSM en interne systemen. Dit bespaart veel tijd bij het reageren op incidenten.

Belang van integraties

“Door een forse toename van phishing, CEO-fraude en andere cyberaanvallen zijn organisaties genoodzaakt hun securityomgeving en -processen kritisch te evalueren”, zegt Jules Martin, vice president ecosystem & alliances bij Mimecast. “Gemiddeld gebruikt een groot bedrijf 75 securityoplossingen. Zonder integraties is het moeilijk om zo’n complex ecosysteem efficiënt te beheren. Daarom maakt ruim de helft van onze enterpriseklanten gebruik van een of meerdere kant-en-klare integraties, soms zelfs wel vijf.”

“Om geavanceerde bedreigingen het hoofd te bieden, moeten organisaties een gedetailleerd inzicht hebben in hun securityomgeving én in staat zijn om sneller en efficiënter te reageren op incidenten”, aldus Lee Weiner, chief innovation officer bij Rapid7. “Dankzij onze SIEM- en SOAR-integraties met Mimecast profiteren onze gezamenlijke klanten van een verbeterde beveiliging, kortere responstijden en efficiëntievoordelen via automatisering.”

“De mogelijkheid om dreigingsinformatie snel te ontcijferen en deze direct te delen binnen een securityframework is cruciaal voor een solide beveiliging en het afslaan van aanvallen”, zegt Lamont Orange, chief information security officer bij Netskope. “Door de integratie met Mimecast kunnen onze gezamenlijke klanten sneller reageren op incidenten en zo hun security versterken.”

Een lijst met partners die deel uitmaken van het Mimecast-ecosysteem vindt u hier.

SecOps Virtual 2021

Mimecast organiseerde onlangs het online evenement SecOps Virtual. Tijdens dit event verkenden klanten en technologiepartners hoe krachtige API-integraties helpen om het maximale te halen uit Mimecast en andere securityinvesteringen. Eventsponsoren CrowdStrike, Netskope, Palo Alto Networks, Rapid7 en Splunk verzorgden informatieve sessies met praktische aanbevelingen. Alle presentaties zijn nu on-demand terug te kijken via https://www.mimecast.com/secops-virtual/.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Mimecast
Mimecast is een cybersecurityleverancier die duizenden organisaties wereldwijd ondersteunt op het gebied van e-mailbeveiliging, vertrouwelijkheid en continuïteit. De uitgebreide cloudsuite van Mimecast stelt organisaties in staat een complete strategie voor cyberresilience te implementeren. Van e-mail, websecurity, archivering en gegevensbeveiliging tot awarenesstrainingen, het optimaliseren van uptime en meer: Mimecast maakt organisaties weerbaar tegen cyberaanvallen, menselijke fouten en technische storingen.
Meer over Mimecast
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.