LG breidt WebOS Smart TV platform uit voor T V brandpartners

LG opent populair platform en geïntegreerde content service zodat fabrikanten kunnen zorgen voor betere tv-ervaringen voor nog meer consumenten

| LG Electronics | 1 min | 24 februari 2021 12:22
Copyright: LG Electronics
LG Electronics (LG) kondigt de beschikbaarheid aan van het populaire webOS tv-platform ecosysteem voor andere tv-merkpartners. De status quo van een industrie die bekendstaat om eigen besturingssystemen door verschillende fabrikanten wordt hierdoor ontwricht. LG breidt naast tv-productie haar expertise uit naar de ontwikkeling van het webOS tv-software platform en de adoptie ervan door andere tv-merken. Dit initiatief heeft de potentie om de tv-markt te hervormen voor zowel de technologie- als voor de content providers. Bovendien wordt hiermee LG’s aanwezigheid en bekendheid op de wereldwijde home entertainment-markt aanzienlijk vergroot.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over LG Electronics
LG Electronics, Inc. (KRX: 066570) is wereldwijd leider en technologische innovator op gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatiemiddelen en (smart home) huishoudelijke apparatuur. LG Electronics bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solutions, Business Solutions en Vehicle Components – en is één van 's werelds toonaangevende producenten van premium OLED-televisies, smartphones, smart home-producten, airconditioners, wasmachines en koelkasten.
Meer over LG Electronics
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.