Advocatenkantoor NautaDutilh kiest voor Sentia als managed service partner

| Sentia | 2 min | 25 februari 2021 10:46
Copyright: NautaDutilh
Sentia, Europese dienstverlener op het gebied van hybride cloud services en applicatiebeheer, gaat het internationale advocatenkantoor NautaDutilh N.V. begeleiden bij zijn digitale transformatie en de overgang naar een meer datagedreven organisatie. De IT-dienstverlener heeft hiervoor een meerjarig contract getekend met het advocatenkantoor.

NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor en adviseert haar klanten volgens Nederlands, Belgisch en Luxemburgs recht. Het kantoor heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Luxemburg, London en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs is het een van de grootste advocatenkantoren in de Benelux.

De medewerkers van NautaDutilh werken dagelijks met verschillende juridische applicaties die cruciaal zijn voor de bedrijfsvoering van het advocatenkantoor. Met de overstap naar Sentia continueert het advocatenkantoor de dienstverlening aan haar werknemers met een moderne werkplek die altijd en overal veilig toegang geeft tot de applicaties. De ICT-omgeving is hiermee ook klaar voor toekomstige innovaties. Het on-site beheer wordt inmiddels al door Sentia uitgevoerd. De migratie van de overige ICT-diensten moet in de zomer van 2021 zijn afgerond.

De zoektocht van NautaDutilh naar een nieuwe IT-dienstverlener ging in 2019 van start. Hierbij stonden vier selectiecriteria centraal: het verbeteren van de service delivery, flexibiliteit in het op- en afschalen van diensten (capaciteit), een open en transparante samenwerking en het gebruik van bewezen technologieën en marktstandaarden. Uiteindelijk werd Sentia gekozen uit vier partijen.

“Naast zijn diepgaande technische kennis en ervaring op het gebied van digitale transformaties, heeft Sentia ook indruk gemaakt met de manier waarop het zich als team heeft gepresenteerd," aldus Sijmen Vrolijk, Head of ICT bij NautaDutilh. “Ook bij advocatenkantoren staat het digitaliseren van de bedrijfsvoering hoog op de agenda. Door over te stappen naar Sentia is gekozen voor een partnership die aansluit bij de innovatiedoelstellingen van NautaDutilh binnen de legal-sector. Met deze samenwerking zetten we, met name door de flexibiliteit en schaalbaarheid, een belangrijke stap richting onze visie op de digitale toekomst.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Sentia
Sentia is een Europese dienstverlener op het gebied van hybride cloud services en applicatiebeheer. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt, beheert en monitort complexe bedrijfskritische applicatielandschappen in de (publieke) cloud om haar klanten te helpen een leidende positie in hun markt te veroveren. Als full-stack MSP is Sentia in staat om een hybride ‘Cloud Foundation’ te bieden voor elke applicatie in elke levenscyclus (Sentia is premium Azure, AWS en Google Cloud partner), om de volledige ‘Cloud Transformation’ van klanten te begeleiden, én met specialistische application performance monitoring (APM) uw IT omgeving te optimaliseren. Hiermee heeft Sentia een uniek portfolio om de digitale ambities van klanten te realiseren.
Meer over Sentia
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.