Palo Alto Networks lanceert NextWave 3.0 om partners te helpen expertise op te bouwen in dynamische, snelgroeiende beveiligingsmarkten

Nieuwe specialisaties, incentives en enablement bieden partners de flexibiliteit om zich te onderscheiden en te voldoen aan de behoeften van klanten

| Palo Alto Networks | 4 min | 25 februari 2021 16:54
Gewaardeerd
Copyright: Palo Alto Networks
Palo Alto Networks, de wereldwijde leider op het gebied van cyberbeveiliging, heeft vandaag NextWave 3.0 onthuld, een aanzienlijke reeks verbeteringen, incentives en trainingen aan het bekroonde NextWave Partner Programma. Ontworpen om partners te helpen alle technologieën van Palo Alto Networks te benutten, zal NextWave 3.0 partners helpen hun services te differentiëren, nieuwe beveiligingsexpertise op te bouwen en winstgevende bedrijven te laten groeien terwijl ze voldoen aan de behoeften van klanten in een dynamische beveiligingsmarkt.

Bedrijven overal ter wereld breiden hun connectiviteit uit, vergroten hun cloudmogelijkheden en wenden zich tot geautomatiseerde oplossingen om zichzelf te beschermen tegen geavanceerde cyberaanvallen. Palo Alto Networks blijft zijn geïntegreerde platform van cloud-, netwerk- en AI-gestuurde dreigingsbeschermingsmogelijkheden uitbreiden om aan deze markt- en klantdynamiek te voldoen. Het partnerecosysteem heeft een belangrijke rol gespeeld bij het bieden van complementaire oplossingen om klanten te helpen de beste beveiligingsarchitecturen te implementeren.

Omdat digitale transformatie de vraag naar gespecialiseerde beveiligingsexpertise aanwakkert en een nieuwe diensteneconomie creëert, zet Palo Alto Networks zich in om de producten, programma's en middelen te leveren die haar NextWave-partners naar een hoger niveau zal tillen. Ontwikkeld in overleg met zijn partners, zal NextWave 3.0:
  • Differentiatie mogelijk maken met nieuwe specialisaties - Partners kunnen hun beveiligingsexpertise opbouwen via drie nieuwe Prisma SASE (Prima Access en Prisma SD-WAN, voorheen CloudGenix), Prisma Cloud en Cortex XDR / XSOAR-specialisaties. Deze nieuwe specialisaties omvatten bijbehorende partnertraining en certificeringen.
  • De winstgevendheid verbeteren van partners met drie nieuwe specialisatie-incentives voor Prisma SASE-, Prisma Cloud-, Cortex XDR/XSOAR-deals, samen met andere nieuwe incentives, dealboosts en nieuwe kortingen voor zijn NextWave Diamond Innovator-partners.
  • Partnermogelijkheden uitbreiden door bestaande incentives voor het doorverwijzen van deals op alle Palo Alto Networks-producten te stimuleren, door partners geleverde ondersteuning uit te breiden met meer technologieën van Palo Alto Networks en nieuwe onderwijs credits. Verder kunnen NextWave-partners nu Prisma Cloud doorverkopen via onze two-tier go-to-market-strategie.
  • Het succes van partners stimuleren- NextWave 3.0 bevat een groot aantal nieuwe hulpmiddelen en manieren voor partners om de NextWave-status te verdienen of te behouden, en breidt de Certified Professional Services-certificering uit met de nieuwe specialisaties, Technology Education-credits en kortingen op technologie-acceptatie.

"De toekomst van ons bedrijf en die van onze partners zijn fundamenteel met elkaar verbonden", zegt Karl Soderlund, SVP van Worldwide Channels. "De NextWave-partner van morgen zal digitale transformatie voor onze klanten mogelijk maken door nieuwe technologie te omarmen, productspecifieke expertise aan te bieden en toonaangevend te zijn met diensten. NextWave 3.0 helpt onze partners precies dat te doen. Het is de meest ingrijpende reeks verbeteringen die we hebben doorgevoerd om onze partners te helpen beveiligingsexperts te worden in ons hele technologieportfolio."

Over ons NextWave-partnerprogramma

  • Palo Alto Networks NextWave-partnerprogramma omvat ongeveer 6500 partners die 80.000 klanten over de hele wereld helpen slagen met onze technologieën. In FY20 verdubbelden 900 NextWave-partners hun omzet via Palo Alto Networks.

  • In het meest recente partnertevredenheidsonderzoek van het bedrijf, plaatsten meer dan 3300 NextWave-partners Palo Alto Networks op nummer 1 in samenwerking, groei, mogelijkheden en winstgevendheid, vergeleken met de beste concurrenten.

  • Tegenwoordig zijn meer dan 18.000 partneringenieurs in het bezit van meer dan 40.000 technische certificeringen van Palo Alto Networks.

WWT

"Nu ondernemingen de digitale transformatie versnellen, is de behoefte aan flexibele en aanpasbare beveiligingsoplossingen nog nooit zo groot geweest", zegt Mike McGlynn, Vice President en General Manager van Global Security, World Wide Technology (WWT). "Palo Alto Networks' NextWave 3.0 biedt een uitgebreide beveiligingssuite waarmee WWT organisaties kan helpen bij het bouwen en ontwikkelen van hun beveiligingsinfrastructuren in de cloud, aan de edge en door middel van AI-gestuurde automatisering, afgestemd op hun unieke transformatiebehoeften."

Sirius

"Als een nationale integrator van op technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen die de hele onderneming omvatten, inclusief het datacenter, bouwt Sirius oplossingen op producten en diensten van 's werelds beste technologiebedrijven via onze toegewijde teams van hooggecertificeerde experts", aldus Deborah Bannworth, Senior Vice President van Partner Alliances, Inside Sales, Maintenance Sales & Services, Sirius. "NextWave 3.0 ondersteunt Sirius bij het afstemmen van zijn expertise van wereldklasse op het Palo Alto Networks-platform van technologieën en zal ons helpen te blijven voldoen aan de in 2020 veranderende behoeften en prioriteiten van zijn klanten.”

Presidio

"Meer dan ooit zijn onze klanten in elke branche op zoek naar IT om bedrijven te transformeren met geavanceerde technologieën - om innovatie, connectiviteit, lagere kosten en optimalisatie van processen te stimuleren", aldus Chris Barney, SVP, National Cyber Security Practice, Presidio. “We zijn erg verheugd om samen te werken met Palo Alto Networks en om gebruik te maken van NextWave 3.0, dat ons zal helpen onze beveiligingsdiensten en expertise op te bouwen gedurende de levenscyclus van beveiligingsbehoeften voor onze klanten."

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Palo Alto Networks
Palo Alto Networks als leverancier op het gebied van cyberbeveiliging geeft de cloud-centric toekomst vorm met technologie die de manier waarop mensen en organisaties werken transformeert. Onze missie is om de cybersecuritypartner bij uitstek te zijn en onze digitale manier van leven te beschermen. We helpen de grootste beveiligingsuitdagingen ter wereld aan te pakken met continue innovatie die de nieuwste doorbraken in kunstmatige intelligentie, analyse, automatisering en orkestratie grijpt. Door een geïntegreerd platform te leveren en een groeiend ecosysteem van partners te versterken, lopen we voorop bij het beschermen van organisaties via clouds, netwerken en mobiele apparaten. Onze visie is een wereld waar elke dag veiliger en veiliger is dan de vorige.
Palo Alto Networks, en het Palo Alto Networks-logo zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc. in de Verenigde Staten en in rechtsgebieden over de hele wereld. Alle andere handelsmerken, handelsnamen of servicemerken die hierin worden gebruikt of genoemd, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Palo Alto Networks
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.