Nextview verwelkomt Onno Tjeerdsma als Chief Commercial Officer

| Nextview | 2 min | 01 maart 2021 10:25
Afbeelding: Onno Tjeerdsma, Chief Commercial Officer bij Nextview | Copyright: Nextview
Nextview, vooraanstaand aanbieder van Salesforce-consulting met vestigingen in Duitsland en Nederland, verwelkomt Onno Tjeerdsma (45) per 1 maart als nieuwe Chief Commercial Officer. Vanaf vandaag versterkt hij het directieteam en is hij verantwoordelijk voor de commercie binnen de organisatie. Met de komst van Tjeerdsma zet Nextview verder in op haar Europese expansie.

Bekende naam in de software- en consultancysector

Onno Tjeerdsma is geen onbekende binnen de IT- en consultancysector. In zijn ruim twintigjarige carrière heeft hij zowel software- als consultancy-ervaring opgedaan. De afgelopen drieënhalf jaar was hij werkzaam bij Salesforce als Senior Regional Vice President Salesforce Platform in EMEA North. In deze rol richtte Tjeerdsma zich op het helpen van bedrijven bij hun digitale transformatie door intelligente apps te ontwikkelen op het Salesforce Platform. Daarvoor werkte hij ruim acht jaar bij Everett, dat is overgenomen door PwC, onder andere als Senior Director Sales & Marketing in Europa.

Onno Tjeerdsma over zijn aanstelling: “Ik ben vereerd om deel uit te mogen maken van het leadership-team van Nextview als Chief Commercial Officer. Nextview is een professionele, no-nonsense organisatie waar mensen werken die heel erg goed zijn in wat ze doen. Mijn doel is om samen de komende jaren de Europese markt verder te veroveren en daarmee onze groeiambitie te realiseren. Mede door de coronacrisis is er een nieuw tijdperk ingeluid wat betreft de digitale transformatie van bedrijven. Ik zie dan ook heel veel potentie in het helpen van organisaties met de juiste uitrol en implementatie hiervan, zodat zij echt de maximale waarde uit de producten halen. Ik kijk er erg naar om uit om Nextview de komende periode beter te leren kennen en meer organisaties in Europa te begeleiden bij hun digitale transformatie.”

Huub Waterval, oprichter en CEO van Nextview: “Ik ben zeer verheugd om Onno te verwelkomen bij Nextview. Om verder te groeien als organisatie zijn we bewust op zoek gegaan naar iemand die zowel het reilen en zeilen van Salesforce als het consultancy vak begrijpt. Met zijn kennis en ervaring is Onno een zeer waardevolle toevoeging aan ons directieteam en hebben we de juiste persoon in huis gehaald om onze doelstellingen van de komende jaren te behalen. Ik weet zeker dat Onno vanuit de rol als Chief Commercial Officer toegevoegde waarde voor onze klanten gaat realiseren en heb er alle vertrouwen in dat zijn komst bijdraagt aan de ambitie van Nextview om verder te groeien binnen Europa.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nextview
We helpen klanten een positieve impact te maken. Wij dagen merken met toekomstvisie uit om hun manier van werken opnieuw uit te vinden. We stimuleren klantgerichtheid, digitaliseren de operatie en brengen gegevens tot leven. Hiervoor combineren we diepgaande industriekennis met op de design-thinking gedachte toegepaste Salesforce-expertise. We begeleiden de digitale transformatie zodat organisaties elke dag een beetje beter worden. Beloofd.

Onze mensen zijn de beste in hun vakgebied. Dit maakt ons team het meest waardevolle bezit. Een sterke en evenwichtige combinatie van design thinkers en service designers, business consultants, solution architects, consultants en developers die als vrienden samenwerken. Stuk voor stuk gepassioneerde en getalenteerde mensen die niet alleen graag werken voor het financiële aspect, maar ook om samen naar ons hogere doel toe te werken.
Meer over Nextview
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.