OPPO lanceert Find X3 Series met 1 miljard-kleurendisplay op 11 maart

Nieuwste vlaggenschip voorzien van 10-bit Full-Path Colour Management System

| OPPO | 2 min | 01 maart 2021 10:44
Copyright: OPPO
Vandaag kondigt OPPO, een van de grootste smart device merken ter wereld, de lancering aan van zijn nieuwste vlaggenschipserie: de OPPO Find X3 Series. De serie zet de toon op het gebied van kleur met zijn baanbrekende visuele technologie. De premium OPPO Find X3 Pro beschikt onder andere over OPPO’s langverwachte 10-bit Full-Path Colour Management System. Voortbouwend op het succes van de Find X2 Pro, combineert OPPO adembenemend hoogwaardig design met de beste technologie op ieder front. Vier de live lancering samen met OPPO en #AwakenColour tijdens het wereldwijde Find X3 Series-lanceringsevenement op 11 maart om 12:30 uur via OPPO’s YouTube-kanaal.

Tijdens OPPO INNO Day 2020 kondigde OPPO zijn baanbrekende 10-bit Full-Path Colour Management System aan. Gebruikers hebben nu de mogelijkheid om de technologie zelf te ervaren met de nieuwe OPPO Find X3 Pro. OPPO’s Full-Path Color Management garandeert betrouwbaarheid op elk vlak als het om kleur gaat. Deze belofte resulteert in levensechte en rijke visuele ervaringen, van het vastleggen van content tot (de)codering, opslag en weergave.

OPPO’s Find X-serie heeft altijd vooropgelopen door een gebruikersgericht ontwerp te combineren met OPPO’s toegewijde passie voor innovatie ten voordele van de mensheid. Met de OPPO Find X3 Pro heeft OPPO zich volledig gefocust op het volledige spectrum van kleurbeheer, van indrukwekkend kijkplezier en oogveiligheid tot toegankelijkheid.

De OPPO Find X3 Pro is niet alleen een krachtpatser als het gaat om kleur. Het scherm zet eveneens de toon op het gebied van resolutie, vernieuwingsfrequentie en inhoud met een hoog dynamisch bereik. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van de meest nauwkeurige, vloeiende en comfortabele beeldprestaties tot nu toe.

Ontwikkeld om ieder moment vast te leggen, maken de camera’s van de OPPO Find X3 Pro het mogelijk om hoge kwaliteit foto’s en video’s te schieten in verschillende scenario’s. Bovendien wordt de OPPO Find X3 Pro aangedreven door Qualcomm® Snapdragon™ 888 Mobile Platform, dat uitzonderlijke 5G-ervaringen en soepele prestaties biedt.

Kijk live mee en #AwakenColour!

OPPO staat bekend om zijn gebruikersgerichte filosofie en betrekt consumenten daarom graag bij zijn officiële lanceringsevenement. Onder het motto #AwakenColour is de OPPO Find X3 Series Launch live voor iedereen te bekijken op donderdag 11 maart om 12:30 uur via OPPO’s YouTube-kanaal. Tot dan!

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over OPPO
OPPO is een wereldwijd toonaangevend smartphonemerk dat naast innovatieve smartphones ook baanbrekende IOT-producten biedt. Sinds de lancering van OPPO’s eerste smartphone in 2008, heeft het bedrijf onophoudelijk gewerkt aan technologische doorbraken zonder afbreuk te doen aan design. 

De opening van het Nederlandse kantoor was in 2018 een van OPPO’s eerste Europese vestigingen. Sindsdien zijn er in verschillende segmenten smartphoneseries geïntroduceerd, van betaalbare eyecatchers (A 2020 Series) tot toestellen die smartphone fotografie wereldwijd naar een hoger niveau tillen (Reno series) en premium toestellen met innovatieve specs (Find X Series). 

OPPO was met zijn Find X2 Series ook het eerste merk dat 5G-smartphones introduceerde op de Nederlandse markt. Als pionier op het gebied van 5G ondersteunt OPPO de commerciële uitrol van 5G op verschillende manieren, waaronder standaard 5G-patentontwikkeling, technologieonderzoek en industriële samenwerkingen. 

In het tijdperk van intelligente connectiviteit is het de ambitie van OPPO om zowel lokaal als internationaal, te blijven investeren in het creëren van impactvolle producten en het ontwikkelen van grensverleggende (5G-) technologieën. OPPO’s SuperVOOC 2.0 is hier een goed voorbeeld van; het is de snelste laadtechnologie die momenteel commercieel beschikbaar is. 

OPPO werkt wereldwijd samen met toonaangevende partners zoals o.a. Lamborghini, FC Barcelona, Wimbledon en National Geographic. Momenteel is OPPO actief in meer dan 45 landen en regio’s en beschikt het over zes onderzoekscentra die zich volledig richten op het creëren van ultieme smartphone-ervaringen voor gebruikers over de hele wereld.
Meer over OPPO
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.