Merknaam Ymor gaat officieel op in Sentia

Achttien jaar APM-ervaring nu volledig onderdeel van Sentia

| Sentia | 2 min | 01 maart 2021 10:48
Anderhalf jaar na de overname door Sentia Nederland verdwijnt Ymor als zelfstandige merknaam. De Applicatie Performance Management (APM)-expertise van Ymor is nu volledig geïntegreerd in het dienstenaanbod van Sentia, waardoor het niet langer noodzakelijk is om de merknaam te behouden. Hiermee wordt de achttien jaar APM-expertise definitief onderdeel van Sentia.

Ymor, opgericht in 2003, nam zo’n 75 performancespecialisten mee naar Sentia. Onder de verzamelnaam APM houden zij zich bezig met het testen, troubleshooten en monitoren van de performance van kritische (cloud)applicaties. Op basis van objectieve monitoringdata kunnen klanten proactief regie voeren over hun IT-landschap en de digitale ervaring optimaliseren. De performance-gerelateerde diensten blijven binnen Sentia volledig intact, inclusief partnersoftware en onafhankelijke consultancy. Een unieke aanvulling op het traditionele MSP-aanbod.

De overname van Ymor heeft sterk bijgedragen aan de ambitie van Sentia Nederland om marktleider te worden op het gebied van managed cloud services voor complexe en bedrijfskritische cloudapplicaties. Met de combinatie van beide portfolio’s en ervaring, kan Sentia de volledige cloud journey van organisaties tot in detail begeleiden; van het ontwerpen en bouwen van applicaties, tot het beheren, monitoren en optimaliseren van deze applicaties en hun performance in ‘any cloud’.

Rick van Schaik, Managing Director Sentia Nederland: “Bij de overname van Ymor eind 2019, hebben we bewust gekozen om de merknaam Ymor tijdelijk te behouden. Ymor had een goede naamsbekendheid opgebouwd en beschikte over langdurige klantrelaties die we goed wilden laten landen. Nu de portfolio’s – en backoffices - goed geïntegreerd zijn, zijn we ervan overtuigd dat wij ook onder de naam Sentia als sterke APM-speler bekend staan.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
SentiaYmor
Over Sentia
Sentia is een Europese dienstverlener op het gebied van hybride cloud services en applicatiebeheer. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt, beheert en monitort complexe bedrijfskritische applicatielandschappen in de (publieke) cloud om haar klanten te helpen een leidende positie in hun markt te veroveren. Als full-stack MSP is Sentia in staat om een hybride ‘Cloud Foundation’ te bieden voor elke applicatie in elke levenscyclus (Sentia is premium Azure, AWS en Google Cloud partner), om de volledige ‘Cloud Transformation’ van klanten te begeleiden, én met specialistische application performance monitoring (APM) uw IT omgeving te optimaliseren. Hiermee heeft Sentia een uniek portfolio om de digitale ambities van klanten te realiseren.
Meer over Sentia
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.