ASUS brengt ZenBook Duo met vernieuwd tweede beeldscherm vandaag uit in Nederland

Gestroomlijnde software, betere hardware en een compleet vernieuwde ScreenPad™ Plus: de ZenBook Duo 14 (UX482) heeft alles in huis om de creatieve professional op zijn wenken te bedienen

| ASUS | 3 min | 01 maart 2021 15:20
Afbeelding: De ASUS ZenBook Duo met vernieuwd tweede beeldscherm | Copyright: ASUS
  • De ZenBook Duo 14 (UX482) heeft een betere processor: De ZenBook Duo is versterkt met een 11e generatie Intel Core-processor, is Intel-Evo geferifieerd en maakt nu gebruik van een kantelende 12.6 inch ScreenPad Plus.
  • Kantelende ScreenPad Plus biedt vele voordelen: Het bekende secundaire touch-beeldscherm op het Duo-model beschikt nu over een automatisch kantelmechanisme voor verbeterde leesbaarheid, koeling en naadloze samenwerking met het primaire beeldscherm. Inclusief een splinternieuwe Control Panel-tool om productiviteit in creatieve apps te bevorderen.
  • Control Panel tool maakt werken makkelijker en efficiënter: Dankzij deze nieuwe tool kunnen gebruikers productiever te werk gaan met hun favoriete creatieve apps, waaronder Adobe Photoshop en Premiere.
ASUS heeft vandaag de vernieuwde versie van zijn ZenBook Duo 14 (UX482) uitgebracht in Nederland. Het model kent vele verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, waaronder een splinternieuw kantelsysteem voor de ScreenPad Plus voor onder andere verbeterde koeling, nieuwe software en een nieuwste generatie processor om de zwaarste taken uit te kunnen voeren.

De ZenBook Duo 14 (UX482) is krachtiger van binnen

De ZenBook Duo is nu voorzien van een 11e generatie Intel Core-processor: een Intel Core i7-1165G7 Processor 2.8 GHz (12M, tot 4.7GH) en door de combinatie met Intel Iris Xe graphics levert de ZenBook Duo gegarandeerd waanzinnige prestaties en ook is hij Intel-Evo geferifieerd. Er is een model verkrijgbaar dat over 16GB LPDDR4X werkgeheugen beschikt, en voor de extra veeleisende gebruiker is er tevens een variant met maar liefst 32GB LPDDR4X werkgeheugen op de markt. ASUS heeft goed geluisterd naar de wensen van creatieve professionals en zo is er een speciale prestatiemodus ingebouwd om het maximale uit de hardware en de software te halen.

Boost productiviteit in je favoriete creatieve apps

Over software gesproken: De bijbehorende ScreenXpert 2 software is niet alleen gestroomlijnd en voegt ingebouwde apps toe om productiviteit te boosten, maar komt ook met de nieuwe Control Panel-tool. Dit is een volledig aanpasbare app die uitstekend samenwerkt met Adobe Photoshop, Lightroom Classic, Premiere en After Effects om de gebruiker nog meer controle te geven over zijn favoriete werkwijzen. In de toekomst worden er meer compatibele apps toegevoegd.

De vernieuwde ScreenPad Plus biedt vele voordelen

De ZenBook Duo 14 (UX482) beschikt nu bovendien over een automatisch kantelmechanisme voor de ScreenPad Plus, het secundaire beeldscherm dat zich boven het toetsenbord bevindt en onder het primaire beeldscherm. Doordat deze meebeweegt met het openen van de laptop ontstaat er extra ruimte voor airflow om verbeterde koeling te garanderen. Ook bevordert deze kanteling de leesbaarheid van het scherm en is er een vrijwel naadloze overgang met het primaire beeldscherm te zien. Tot slot kenmerkt deze ScreenPad Plus zich door maar liefst 4096 drukniveaus om optimaal samen te werken met een stylus.

Prijs en beschikbaarheid

De ZenBook Duo 14 (UX482) is nu verkrijgbaar in Nederland vanaf € 1.799. Het model is onder andere verkrijgbaar bij Alternate, Bol.com, BCC en Coolblue. Hieronder zijn de beschikbare configuraties en bijbehorende adviesprijzen te vinden.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ASUS
ASUS is één ’s werelds grootste notebook-verkopers en maker van de bestverkopende, meest geprezen moederborden op de markt. Als marktleider in het digitale tijdperk, ontwerpt en fabriceert ASUS producten die perfect aansluiten bij de behoeftes van een hedendaags huis en kantoor. ASUS biedt een breed portfolio met o.a. moederborden, grafische kaarten, optical drives, displays, desktop PC’s, notebooks, netbooks, servers, multimedia-apparaten, draadloze oplossingen, netwerkapparaten, tablets, smartphones en wearables.
Meer over ASUS
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.