Ictivity behaalt Gold-status bij F-Secure

Cybersecurity 2.0: maximale bescherming, minimale verstoring

| Ictivity | 2 min | 02 maart 2021 9:13
Afbeelding: Harm van Koppen (links) van F-Secure die de Gold-status overhandigt aan Andrew Ehlen van Ictivity (rechts). | Copyright: Ictivity
Cybersecurityleverancier F-Secure heeft IT-dienstverlener Ictivity de Gold-status toegekend. Daarmee bevestigt F-Secure het hoge kennisniveau binnen Ictivity rondom zijn cybersecurity-oplossingen.

Hoog kennisniveau

Het partnerprogramma van F-Secure vloeit voort uit de steeds grotere focus van het bedrijf op zijn partners. Alleen service-gedreven partners, die hebben bewezen te voldoen aan specifieke eisen op het gebied van omzet en technologische kennis, mogen het Gold-predicaat voeren. Samen kunnen Ictivity en F-Secure de Nederlandse markt nu nog beter bedienen, schetst Harm van Koppen, Partner Manager bij F-Secure. “De banden tussen Ictivity en F-Secure bestaan al lang. Met het toekennen van de Gold-status aan Ictivity verstevigen we het partnership tussen onze bedrijven. Ook onderstrepen we hiermee het hoge kennisniveau binnen Ictivity en de bewezen staat van dienst als het gaat om het voeren van ons merk.”

De vraag vanuit de markt naar goede oplossingen voor IT-beveiliging groeit al jaren, ziet Van Koppen. “Van geavanceerde cyberaanvallen tot ransomware-epidemieën: cybercriminelen worden inventiever en gebruiken steeds complexere technologie om ergens binnen te komen. Met onze oplossingen voor cybersecurity weet Ictivity zijn klanten een sluitend antwoord te bieden op de groeiende gevaren van cybercriminaliteit.”

Maximale bescherming, optimale gebruikerservaring

Andrew Ehlen, Manager Innovatie en Dienstontwikkeling bij Ictivity: “Steeds meer organisaties onderkennen – gelukkig – de gevaren van cybercriminaliteit en investeren in technisch geavanceerde oplossingen om digitale dreigingen buiten de deur te houden. Tegelijkertijd zien ze ook graag dat slimme antimalware-oplossingen hun werk ‘geruisloos’ doen op de achtergrond, zodanig dat hun eindgebruikers er zo min mogelijk van merken. Kortom, oplossingen die maximale bescherming koppelen aan een optimale gebruikerservaring en een minimale verstoring van het primaire werkproces.”

De oplossingen van F-Secure bieden precies die combinatie, vindt Ehlen. “We zijn dan ook trots op het feit dat we onszelf nu Gold-partner mogen noemen. Dankzij dit partnership kunnen we rekenen op nog betere technische ondersteuning en kunnen wij onze klanten samen nóg beter van dienst zijn. Rondom onze security-oplossingen bieden we bovendien tal van managed services aan, zodat onze klanten zich maximaal kunnen focussen op hun kernactiviteiten en bedrijfsprocessen. En als er dan onverhoopt toch iets gebeurt, staan de specialisten op ons ServiceCenter klaar om de gebruiker te helpen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ictivity
Ictivity heeft al 21 jaar ervaring met het automatiseren van werkplekken en het in beheer nemen van IT omgevingen. Ictivity begrijpt de onderliggende technologie als geen ander. Maar het grootste onderscheid ten opzichte van andere ICT-dienstverleners is dat Ictivity tevens oog heeft voor de medewerker: hoe kunnen we hem of haar optimaal faciliteren? Hoe kunnen we de rompslomp wegnemen en werk efficiënt maken? Dit vraagt om diepgaande kennis van de verticale markten. Immers, een gemeente kent heel andere persona’s dan een zakelijke dienstverlener of een logistiek bedrijf, maar ook heel andere werkprocessen. Doordat Ictivity zich verdiept in de werkprocessen zien zij ook waar het efficiënter kan. Ictivity hanteert altijd User Based Computing als uitgangspunt. Daaronder verstaan zij een IT-omgeving die zich plooit naar de behoeften van gebruikers. Het bedrijf ontwerpt IT-omgevingen niet vanuit een puur technische visie, maar zet de processen van een organisatie en taken van een medewerker centraal.
Meer over Ictivity
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.