Alliade Zorggroep kiest Avit Group als partner voor beheer netwerk, telefonie en security

| Avit | 2 min | 02 maart 2021 11:15
Copyright: Avit
Alliade Zorggroep gaat het beheer van het netwerk, telefonie en security volledig uitbesteden aan Managed Service Provider Avit Group. De komende drie jaar wordt het onderhoud, beheer en het secure houden van de IT-omgeving voor ruim 200 locaties verzorgd. Ook kan het (zorg-)personeel met alle IT-vragen bij Avit terecht. Het uit handen geven van het IT-beheer zorgt voor meer inzicht, efficiëntie en een besparing in kosten van het IT-personeel. Daarnaast is opschalen vanwege nieuwe locaties eenvoudiger en kan nieuwe technologie sneller ingezet worden. Hierdoor kan Alliade zich volledig richten op het verlenen van de beste zorg.

Samenwerking gericht op de toekomst

Na een aanbesteding met vijf deelnemers werd gekozen voor de specialistische kennis van IT-zorgsystemen en kunde van Avit. Het startpunt van de samenwerking was een roadmap om het volledige beheer goed over te dragen. Deze roadmap bevat ook de strategie van Alliade om ervoor te zorgen dat de IT-infrastructuur ondersteunend blijft aan het leveren van de beste zorg. Inmiddels is de transitie voltooid en heeft de Managed Service Provider de beheertaken overgenomen.

Jakob Hilbolling, Senior Coördinator ICT Basisdiensten bij Alliade: “Bij Alliade vinden we het leveren van de beste zorg het allerbelangrijkste. Door het beheer van het netwerk, telefonie en security volledig uit te besteden, kunnen we ons nog meer op de zorg richten. Gedurende de aanbesteding zijn we op referentiebezoek geweest bij een andere zorg-klant van Avit. Hieruit bleek dat Avit ook voor ons de juiste, betrouwbare partner is. Daarnaast hebben we nu een sterkere toekomstrategie op IT-gebied.

Evert Smit, Sector Unit Manager Healthcare bij Avit: “Ik kijk er naar uit om samen met ons accountteam van specialisten voor Alliade het optimale uit de IT-omgeving te halen. Nu en in de toekomst. Wij gaan ze maximaal ondersteunen en ontzorgen door het beheer uit handen te nemen, maar ook proactief te adviseren over het verduurzamen van de infrastructuur. Onze gezamenlijke teams en korte lijnen zorgen ervoor dat we deze samenwerking tot een succes gaan maken.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Avit
Over Avit
Avit, specialist op het gebied van networking, collaboration, security en datacenter, verbetert bedrijfsprocessen door het ontwerpen, leveren, implementeren, integreren en beheren van IT-oplossingen. Avit beschikt over een eigen Research & Development afdeling waar innovatieve oplossingen ontwikkeld worden. Kwaliteit, kennis en innovatie staan bij Avit hoog in het vaandel. Zo is Avit ISO gecertificeerd op kwaliteit (ISO 9001), informatiebeveiliging (ISO 27001) en milieu (ISO 14001) en wordt er gewerkt volgens best practice methodieken als ITIL en Prince2. Als officieel gecertificeerd Cisco Gold –partner en Cisco Master Enterpise Networking specialist, is het bedrijf trots op zijn Cisco Transformation & Innovation Partner of the Year 2019 award en de Cisco Collaboration Partner of the Year 2019 award.
Meer over Avit
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.