KnowBe4 stelt Jan van Vliet aan als Vice President Rest of Europe

Ervaren C-level executive gaat inspanningen van KnowBe4 in de ROE-regio leiden

| KnowBe4 | 2 min | 2 maart 2021 11:37
Afbeelding: Jan van Vliet, Vice President Rest van Europa bij KnowBe4 | Copyright: KnowBe4
KnowBe4, 's werelds grootste aanbieder van security awareness-trainingen en een geavanceerd gesimuleerd phishing-platform, stelt Jan van Vliet aan als de nieuwe Vice President voor de regio ‘Rest of Europe’. In deze functie zal hij zich richten op het versterken en uitbouwen van de lokale activiteiten van KnowBe4 in Europa en het Midden-Oosten.

In de afgelopen 25+ jaar heeft Van Vliet diverse belangrijke Sales-leiderschapsposities bekleed bij verschillende startups, scale-ups en grote leveranciers, allemaal in de IT-security vendor space. De laatste positie die Van Vliet bekleedde was als VP & GM EMEA bij Digital Guardian. In de jaren daarvoor bekleedde hij verschillende VP Sales-posities bij McAfee / Intel Security. Van Vliet wordt gewaardeerd om zijn vermogen om sterk verkooptalent aan te trekken en te behouden. Hij was verantwoordelijk voor de sterke groei van new business in al zijn eerdere functies. Van Vliet heeft een Bachelor- en Master of Science-diploma in Computer Science die hij heeft behaald aan de Technische Universiteit Delft.

"Jan is een succesvolle en gerespecteerde verkoopleider, met een bewezen staat van dienst", zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. "Europa is een belangrijke markt voor ons met een enorm groeipotentieel. We kijken uit naar de bijdragen die hij in deze nieuwe rol aan onze organisatie gaat leveren."

"KnowBe4 loopt voorop in de markt voor Security Awareness Training. Het is geweldig om te zien dat ook analisten zoals Forrester dat erkennen. De kansen zijn enorm voor iedereen: elke organisatie dient een ‘human firewall’ te bouwen om social engineering-aanvallen te kunnen bestrijden", zegt Van Vliet.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over KnowBe4
KnowBe4 is leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awareness-trainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-trainingen op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Organisaties vertrouwen op KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.
Meer over KnowBe4
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.