SMILE versterkt aanbod in zakelijke applicaties door nieuwe strategische distributieovereenkomst met WSO2

| SMILE | 2 min | 08 maart 2021 9:39
SMILE, de Europese leider in digitale oplossingen en WSO2, de leider in digitale transformatietechnologie, hebben een samenwerking aangekondigd, waarbij SMILE de exclusieve distributeur is van WSO2-producten in Frankrijk. De distributieovereenkomst bouwt voort op de succesvolle samenwerking die de twee bedrijven al sinds 2014 hebben. Samen gaam SMILE en WSO2 hun klanten open-source, bedrijfsgeoriënteerde, API-gedreven oplossingen bieden die hun digitale initiatieven te ondersteunen.

Zakelijke toepassingen zitten al vanaf het begin in het DNA van SMILE. Vanuit het hoofdkantoor in Parijs heeft het bedrijf een netwerk van internationale bureaus opgebouwd met een grote expertise in het integreren van open-source bedrijfsapplicaties. Om een sterke toegevoegde waarde te bieden aan de zakelijke behoeften van haar klanten, vertrouwt SMILE op de 100% open-source producten van WSO2 - inclusief API-beheer, integratie, identiteit en toegangsbeheer (IAM), en open banking - die de flexibiliteit bieden om applicaties en on-premises diensten in de cloud of in hybride omgevingen te implementeren. Als distributeur voor WSO2 zal SMILE haar succes als de bestverkopende reseller van WSO2 in Frankrijk verder uitbouwen.

Jean-Philippe Balança, internationaal directeur van SMILE, licht toe: "Als toonaangevend Europees open digitaal bedrijf ondersteunt SMILE end-to-end open-source oplossingen voor haar klanten, van digitale interfaces tot de gegevensbron zelf. In de kern van IT- en data-architecturen beheren wij data met WSO2's toonaangevende API-management oplossing, evenals IAM, die deze functie op een open manier vervult. Gezien de langetermijn verbintenis en het vertrouwen van SMILE en WSO2, zullen we de projecten van klanten vereenvoudigen door één aanspreekpunt te bieden voor hun projecten, inclusief professionele diensten, producten, integratie en ondersteuning."

SMILE en WSO2 werken al samen bij het leveren van oplossingen aan toonaangevende organisaties zoals La Poste, Crédit Agricole, Société Générale, enz. De bedrijven breiden de samenwerking uit door een set van uitgebreide producten te implementeren om klanten van elke omvang, privaat of publiek, te helpen hun digitale transformatie te versnellen en hun bedrijven te laten groeien.

Jonathan Marsh, vice president strategie bij WSO2, stelt: "WSO2's geavanceerde platform voor het verbinden en veilig publiceren van API's heeft de afgelopen jaren een snelle adoptie gezien, voornamelijk gedreven door de expertise van onze belangrijkste partner SMILE. We zijn verheugd om nauwer samen te gaan werken. De combinatie van WSO2's toonaangevende producten en SMILE's bewezen talent voor het bouwen van effectieve open-source oplossingen zal klanten helpen zich aan te passen en te gedijen in een steeds digitaler wordende bedrijfsomgeving."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over SMILE
Sinds onze oprichting is onze aanpak gebaseerd op een diepgaande kennis van marktspecificaties, de zakelijke en financiële perspectieven en verwachtingen van onze klanten vanaf nu tot de volgende jaren. Ons open-source DNA is een enorme garantie voor onze waardepropositie. Wij ondersteunen onze klanten om betrouwbare beslissingen te nemen in technologie die hun business verbetert, zoals digitale en e-commerce platformen, bedrijfsapplicaties, Data, embedded technologieën & IoT, en Infrastructuurbeheer. Wij zijn leuk en innovatief, maar ook pragmatisch en resultaatgericht. Wij zijn SMILE, de Europese leider in Open-Source digitale diensten.
Meer over SMILE
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.