Boomi verwelkomt Heidi van de Zande als Field Marketing Manager Benelux, Nordics en Israël

| Boomi | 1 min | 08 maart 2021 13:11
Gewaardeerd
Afbeelding: Heidi van de Zande, Field Marketing Manager Benelux, Nordics en Israël bij Boomi | Copyright: Boomi
Boomi™, onderdeel van Dell Technologies™ en toonaangevend leverancier van cloudgebaseerde integration-Platform-as-a-Service-diensten (iPaaS), kondigt de benoeming aan van Heidi van de Zande als Field Marketing Manager Benelux, Nordics en Israël. In deze rol is het vanaf februari haar verantwoordelijkheid om de naamsbekendheid van Boomi te vergroten. Ook werkt Van de Zande nauw samen met de verkoopafdeling om het marktaandeel van Boomi te versterken, door relaties met regionale partners uit te breiden middels gezamenlijke go-to-market-activiteiten.

Van de Zande heeft ruim 20 jaar werkervaring in de IT-branche. Hiervoor was zij onder meer werkzaam bij Microsoft als Senior Partner Marketing Manager voor West-Europa, waar zij onder andere verantwoordelijk was voor de partneractiviteiten in 12 Europese landen. In haar nieuwe rol bij Boomi borduurt zij voort op de kennis en ervaring die ze in deze en vorige functies heeft verworven omtrent uitdagingen van de cloud, hybride omgevingen en partnerkanalen.

“Mijn keuze voor Boomi was snel gemaakt. Het is een geweldige kans om aan de slag te gaan bij een snel groeiend, innovatief bedrijf en mij zo in het centrum van de cloudeconomie te storten. Ik kijk ernaar uit om onze klanten en partners te ontmoeten en samen verder te groeien.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (4 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Boomi
Boomi verbindt alles en iedereen direct middels ons open, geïntegreerde en intelligente cloudplatform. Wereldwijd vertrouwen klanten op Boomi vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is dat het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk wil maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.
Boomi Inc., Boomi, het ‘B’ logo, Atom, AtomSphere en Molecule zijn handelsmerken van Boomi Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Boomi
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.