Human Inference benoemt nieuwe managing director

| Human Inference | 2 min | 09 maart 2021 10:40
Gewaardeerd
Afbeelding: Peter Berg, Managing Director bij Human Inference | Copyright: Human Inference
Per 1 maart 2021 is Peter Berg aangetreden als managing director bij Human Inference. Met haar Customer Due Diligence oplossing helpt Human Inference organisaties (waaronder met name financiële dienstverleners) de interactie met hun klanten te verbeteren, kansen te vergroten en tevens risico’s te beperken door relevante gegevens samen te brengen. Berg, die hiervoor werkzaam was bij onder andere Ordina en Oracle, gaat zich richten op de verdere professionalisering en groei van de Arnhemse organisatie die onderdeel uitmaakt van The Data Agency.

Frank de Beun, CEO van The Data Agency: “Door zijn uitgebreide kennis en ervaring bij vergelijkbare ICT-organisaties is Peter een aanwinst voor Human Inference. Hij heeft een scherp oog voor marktontwikkelingen en weet waar grote, internationale organisaties behoefte aan hebben. De Customer Due Diligence oplossing van Human Inference brengt alle relevante klantgegevens samen om risico's te beperken en zakelijke kansen te vergroten.”

De Beun vervolgt: “Human Inference biedt met zijn oplossingen realtime aggregatie van relevante data uit verschillende online bronnen. Zo beschikken zijn klanten continu over betrouwbare, volledige informatie over de eigen (potentiële) klanten. Dat stelt hen in staat een uitstekende klantervaring te bieden en binnen een acceptabel tijdsbestek compliant te zijn met een veelheid aan regels en voorschriften. Het is een markt die continu in ontwikkeling is en van een organisatie scherpte en continue doorontwikkeling eist. In Peter hebben wij bij Human Inference wat dat betreft de juiste persoon binnengehaald. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij de organisatie naar een nog hoger niveau gaat tillen.”

Berg over zijn nieuwe functie: “De eerste paar dagen heb ik veel enthousiasme en betrokkenheid ervaren bij de collega’s. Samen werken wij aan een mooie toekomst waarin we kunnen voortborduren op de fundering die al meer dan 30 jaar staat. Met het team zet ik mij volledig in voor onze klanten en aandeelhouders.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Matig (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Human Inference

Human Inference is al meer dan 30 jaar de Europese marktleider in datakwaliteitsoplossingen, met een sterk klantenbestand in de Benelux, Duitsland en het VK. De softwareoplossingen zijn gebaseerd op natuurlijke taalverwerking en bevatten een kern van kennis om onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden. Onze oplossingen en expertise op het gebied van gegevenskwaliteit stellen bedrijven en overheden in staat om de kwaliteit van hun klantgegevensactiva te beheren en één klantbeeld te creëren om te helpen voldoen aan regels en voorschriften, operationele uitmuntendheid mogelijk te maken en de interactie met klanten te verbeteren.
Meer over Human Inference

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.