Vertiv versnelt wereldwijde channel-groei met investeringen in mensen, tools, programma’s en het partnerrelatiebeheersysteem

Nieuwe strategieën stroomlijnen interacties met en vergroten de winstgevendheid van partners

| Vertiv | 2 min | 09 maart 2021 12:06
Afbeelding: Albertazzi Giordano, CEO in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) bij Vertiv | Copyright: Vertiv
Vertiv, een wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en continuïteitsoplossingen, verbetert en breidt het Vertiv Partner Program uit. Hiermee worden meer IT-beslissers bereikt en de Vertiv-ervaring voor partners en klanten verrijkt. De investering in het partnerprogramma zorgt voor meer inzicht in het verkoopkanaal en een nieuw, wereldwijd partnerrelatiebeheersysteem. Hiermee kunnen partners communiceren met Vertiv voor dealregistraties, configuratietools en alles wat ze nodig hebben om werken met Vertiv te starten, beheren of af te ronden. Deze verbeteringen maken deel uit van de continue investering van Vertiv in mensen en middelen om channel-partners en hun klanten beter van dienst te zijn.

"Het channel-partnerprogramma is de basis van een van de snelst groeiende onderdelen van Vertiv. Hoewel we een wereldwijd programma hebben dat internationale kansen ondersteunt, zijn onze tools afgestemd op de unieke behoeften van partners in elke lokale markt. En op een gerichte toeleveringsketen die zorgt voor een snelle, gemakkelijke levering van apparatuur en service wereldwijd”, aldus Rob Johnson, CEO bij Vertiv. “We leggen de lat hoger om de beste relatie-ervaring voor onze partners te garanderen.”

Vertiv maakt gebruik van haar ervaren team, uitgebreide portfolio en nieuwe tools om partnerinteracties te stroomlijnen en de groei van het verkoopkanaal te versnellen. De hulpmiddelen geven partners toegang tot een uitgebreid productportfolio dat grotendeels gericht is op geïntegreerde rackoplossingen, met een nieuwe configurator waarmee partners complete oplossingen kunnen bouwen met Vertiv™-infrastructuurapparatuur. Hierdoor wordt het proces vereenvoudigd en tijdswinst behaald. Giordano Albertazzi, CEO van Vertiv in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA), leidt deze transitie in samenwerking met regionale CEO’s en hun channel-organisaties.

Vertiv heeft een breed portfolio voor datacenter-, edge-, telecommunicatie- en andere kritische toepassingen. In 2020 waren er productreleases voor het kanaal in EMEA, waaronder een enkelfasige UPS met een hoog rendement, zoals de Vertiv ™ Liebert® GXT5 en de Vertiv™ Edge line-interactieve UPS. Ook werd de wereldwijd aanpasbare Vertiv™ Geist™ Universal Power Distribution Unit (UPDU) geïntroduceerd. Tot slot werd IT-apparatuur met problemen op het gebied van beveiliging en beheer op afstand aangepakt met de Vertiv™ Avocent® en Vertiv™ Cybex®. Verdere uitbreiding van het portfolio staat gepland voor 2021.

"Om de nieuwe digitaliseringsgolf te ondersteunen groeit de IT-channelmarkt hard. We zien veel potentie", zegt Senthu Premakumar, directeur Research & Business Development bij CONTEXTworld. "Ons meest recente onderzoek toont aan dat Vertiv verschillende belangrijke waardeproposities heeft, waaronder het bieden van marges aan resellers. Hiermee lopen zij voor op de belangrijkste concurrenten in deze markt."

Ga naar Partners.Vertiv.com voor meer informatie over het Vertiv Partner Program en het portfolio.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Vertiv
Vertiv (NYSE: VRT) brengt hardware, software, analyse en service samen om ervoor te zorgen dat de vitale toepassing van zijn klanten continu kunnen draaien, optimaal presteren en meegroeien met hun zakelijke behoeften. Vertiv lost de belangrijkste uitdagingen op waarmee datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële locaties van nu te maken hebben met een portfolio van stroom-, koelings- en IT-infrastructuuroplossingen en diensten die zich uitstrekken van de cloud tot de edge van het netwerk.
Meer over Vertiv
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.