VMware maakt winnaars van VMware Partner Appreciation Awards bekend

| VMware | 2 min | 09 maart 2021 17:15
Copyright: VMware
VMware heeft vandaag tijdens zijn Partner Update Event de Partner Appreciation Awards uitgereikt. Tijdens het online event werden zeven awards overhandigd aan partners en individuen die zich het afgelopen jaar op een bijzondere wijze ingezet en onderscheiden hebben.

Kenneth del Rio van Heese, Senior Manager Business Partners & Alliances Benelux van VMware: “Uiteraard hebben we de VMware Partner Appreciation Awards dit jaar - weliswaar in aangepaste vorm - gewoon door laten gaan. Ondanks de grote veranderingen in het afgelopen jaar hebben onze partners geweldig werk verricht en een essentiële bijdrage geleverd om klanten en hun gebruikers krachtige en toekomstvaste oplossingen te bieden. Ik wil graag de zeven winnaars van onze VMware Partner Appreciation Awards feliciteren. Ook wil ik al onze partners in Nederland bedanken voor de fijne samenwerking en hun waardevolle bijdrage aan het wereldwijde VMware partnerprogramma.”

De winnaars

Eerder dit jaar maakten VMware de genomineerden bekend. In elk van de zeven categorieën maakten drie partners of individuen kans op het winnen van de award. Het Benelux channel-team van VMware heeft vervolgens in elke categorie de uiteindelijke winnaar geselecteerd.
Dit zijn de winnaars van de VMware Partner Appreciation Awards 2020:
  • Great Collaboration Award - SoftwareONE
  • Act to Impact Award - Fondo
  • Commit to Grit Award - KPN Product Management
  • Best Technology Partner - ITQ
  • Partner Personality of the Year - Francisco Perez van der Oord
  • Most Impactful Success Story - SLTN
  • Power of Partnership Award - Uniserver

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over VMware
VMware software drijft ’s werelds meest complexe digitale infrastructuur. Het compute-, cloud-, mobility-, networking- en security-aanbod van het bedrijf biedt een dynamisch en efficiënt digitaal fundament.
Meer over VMware
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.