Boomi lanceert nieuwe multicloud-mogelijkheden voor Flow om cloud-first strategieën te versnellen

Low-code Workflow Automation Service verhoogt de waarde van klant-, werknemer- en partnerrelaties door verbeterde geïntegreerde ervaringen

| Boomi | 3 min | 09 maart 2021 17:25
Gewaardeerd
Afbeelding: Flow Multicloud Diagram | Copyright: Boomi
Boomi™, onderdeel van Dell Technologies™ en toonaangevend leverancier van cloudgebaseerde integration-Platform-as-a-Service-diensten (iPaaS), kondigt vandaag uitbreidingen aan voor Flow. Deze low-code workflow-automatiseringsservice van Boomi ondersteunt multicloud- en hybride cloudomgevingen. Hiermee worden deze omgevingen wendbaarder en wordt gevoelige data beter beschermd. Dankzij deze nieuwe uitbreidingen aan Flow kunnen bedrijven meer toegevoegde waarde bieden aan klanten, werknemers en partners door middel van betrouwbare en snelle interactie tussen data.

Door toenemende digitalisering worden steeds meer bedrijven onder druk gezet. Zij moeten met uiteenlopende doelgroepen op diverse locaties en via een grote variëteit aan apparaten in contact blijven. Betrouwbare klantinteractie zorgt voor meer interesse, versterkt klantbinding, en maakt workflows efficiënter. Het is kortom dé onderscheidende factor die de relaties tussen mensen en gedigitaliseerde bedrijven maakt of breekt. Boomi Flow maakt betrouwbare klantinteractie mogelijk waar klanten zich ook bevinden en ondersteunt multicloud-architecturen voor applicatie- en workflow-componenten.

"De markt vraagt om een multicloud-oplossing die geïntegreerde ervaringen levert en naadloze, digitale interactie met hun publiek mogelijk maakt", zegt Ed Macosky, Head of Product bij Boomi. "Met Flow kunnen organisaties workflows en applicaties naadloos implementeren en automatiseren binnen verschillende omgevingen en op een manier die het best past bij hun architectuur. Hierdoor kunnen zij hun customer journey voor verschillende doelgroepen personaliseren en unieke interactiemogelijkheden bieden die merkbinding versterken."

Met Boomi Flow kunnen bedrijven hun cloud-first strategieën versnellen zonder extra risico's. Boomi Flow applicaties kunnen in iedere cloudomgeving draaien, inclusief hybride-, multicloud- en on-premises-implementaties. Met Flow vermijden bedrijven toekomstige migratie-uitdagingen, dankzij simpele synchronisatie en een minimale afhankelijkheid van on-premises-systemen. Flow biedt daarnaast betere controle over en beveiliging van data, dankzij flexibele implementaties en de mogelijkheid om applicaties in private clouds te draaien met het gemak van een native cloud workspace.

"Boomi is een essentieel onderdeel van onze digitale transformatiemotor in ons streven onze partners beter van dienst te zijn en op te schalen voor snelle groei", zegt Tim Heger, CTO en CISO bij HealthBridge, een financiële dienstverlener in de Verenigde Staten die het financiële welzijn van werknemers beschermt in het geval van hoge zorgkosten. “Boomi Flow stelt ons in staat om in recordtijd cruciale interactieportalen voor onze partners op te zetten, enkele maanden van onze ontwikkelcyclus te schaven, bedrijfsprocessen efficiënter te maken en onze productietijd met een factor tien te versnellen."

Flow stelt klanten in staat hun activiteiten te stroomlijnen door met één druk op de knop implementaties uit te voeren. Dit biedt betere controle over de overdracht van gegevens en een verbeterd beheer van gevoelige gegevens. Dit betekent ook dat het mogelijk is om aangepaste workflows en applicaties te maken die voldoen aan reguleringen en bedrijfsbeleid omtrent gegevensbescherming. Klanten die Flow gebruiken om klantinteractie op te bouwen, kunnen profiteren van de wendbaarheid van multicloud-implementaties terwijl de runtime en data van Flow binnen de bedrijfsomgeving blijft. Dit waarborgt de bescherming van gevoelige data en verbetert het databeheer.

Boomi Flow is nu beschikbaar. Voor meer informatie over Boomi Flow klik hier.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Boomi

Boomi verbindt alles en iedereen direct middels ons open, geïntegreerde en intelligente cloudplatform. Wereldwijd vertrouwen klanten op Boomi vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is dat het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk wil maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.
Boomi Inc., Boomi, het ‘B’ logo, Atom, AtomSphere en Molecule zijn handelsmerken van Boomi Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.
Meer over Boomi

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.