WatchGuard benoemt Andy Reinland tot nieuwe CFO

| WatchGuard | 2 min | 07 januari 2020 13:56
Afbeelding: Andy Reinland | Copyright: WatchGuard
WatchGuard Technologies heeft techveteraan Andy Reinland aangesteld als chief financial officier (CFO). In deze rol is Reinland verantwoordelijk voor het optimaliseren van de bedrijfsprestaties door middel van financiële planning en analyse (FP&A). Daarnaast levert Reinland een bijdrage aan het proces rondom fusies en overnames (M&A).
 
Reinland heeft veel ervaring in de techwereld en bracht de laatste 20 jaar van zijn carrière door bij F5 Networks. In deze periode groeide F5 uit tot een beursgenoteerd bedrijf met meer dan 2 miljard dollar aan inkomsten. Als CFO bij F5 was Reinland onder meer verantwoordelijk voor FP&A, wereldwijde boekhouding, investeerdersrelaties, trade compliance en M&A.
 
"Andy staat in de industrie bekend om zijn sterke karakter, zijn goede beoordelingsvermogen, zijn manier van samenwerken en natuurlijk zijn vermogen om de groei van het bedrijf positief te beïnvloeden", aldus Prakash Panjwani, CEO van WatchGuard. "We zijn verheugd dat Andy met zijn kwaliteiten en ervaring het WatchGuard-team komt helpen bij onze ultieme missie om hét beveiligingsplatform voor organisaties in het middensegment van de markt te worden."
 
"WatchGuard is een geweldig bedrijf dat floreert onder de leiding van het huidige managementteam", zegt Andy Reinland. "Ik ben erg onder de indruk van de positieve en op groei gerichte mensen en cultuur hier, en ik kijk ernaar uit om samen met het team te bouwen aan nieuwe successen."
 
Reinland vervangt Rich Barber, die bijna 10 jaar als CFO van WatchGuard heeft gediend. WatchGuard dankt Barber voor de belangrijke rol die hij heeft gespeeld in de groei en transformatie van de organisatie en wenst hem veel succes bij zijn toekomstige activiteiten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

WatchGuard

Over WatchGuard

WatchGuard Technologies is wereldwijd leider in netwerkbeveiliging, veilige wifinetwerken, multifactorauthenticatie en network intelligence-dienstverlening. De bedrijfsmissie is security van enterpriseniveau mogelijk maken voor alle soorten organisaties, ongeacht hun grootte. Dit doet WatchGuard met eenvoud als uitgangspunt, waardoor het diensten- en productenportfolio uitermate geschikt is voor zowel grote ondernemingen als het mkb.
Meer over WatchGuard

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.