Asecom, Xperi en Serac door fusie grootste SAP-partner voor middenmarkt in Benelux

Drie prijswinnende SAP-partners bundelen krachten voor groei en innovatie

| Xperi | 2 min | 10 maart 2021 9:10
Asecom, specialist in SAP Business One-oplossingen, voegt zich als derde partij bij de recente fusie tussen Serac en Xperi. Hiermee ontstaat het grootste SAP-huis in de Benelux voor Business One, Business ByDesign en S4/HANA-oplossingen in de middenmarkt. Investeerder Mentha Capital helpt de succesvolle SAP-partners bij het realiseren van versnelde groei in West-Europa en het aanboren van nieuwe markten.

De fusie tussen Serac en Xperi werd eind 2020 aangekondigd en de combinatie zag direct kans de fusie verder uit te breiden met een derde partij. Asecom was na de overname van Agion 1,5 jaar geleden al de grootste Business One partner in de Benelux. Met de focus van Xperi op S4/HANA en Business ByDesign kunnen alle ERP-oplossingen van SAP worden geleverd en biedt de nieuwe organisatie klanten een natuurlijk groeipad middels een langdurige samenwerking.

Versterken SAP-ecosysteem

De krachtenbundeling is een belangrijke stap in het versterken en toekomstbestendig maken van het SAP-ecosysteem. De nieuwe organisatie telt ruim 150 SAP-specialisten en is een one-stop-shop voor SAP-oplossingen op enterprise-niveau die beschikbaar en toegankelijk worden gemaakt voor de middenmarkt.

Erik-Jan Kerremans, Managing Director van Serac: “De fusie met Asecom brengt geweldige kansen en nieuwe energie om organisaties te helpen met de beste SAP-consultants, hoogwaardige oplossingen en support. Dankzij onze complementaire expertise en portfolio’s zijn we in staat klanten nog sneller te bedienen met een aantrekkelijke propositie. De eerste veelbelovende plannen van de organisatie zijn gemaakt en ik zie ernaar uit samen innovatieve best practices neer te zetten en onze positie als leidende SAP-partij voor het middensegment uit te bouwen naar West-Europa.”

Bekroonde SAP-partners

De drie partijen staan bekend om de kwalitatief hoogstaande oplossingen. Ook werden ze al vele keren bekroond door SAP met awards zoals Fastest Growing SAP Business One Partner EMEA North 2020, Outstanding Performance Award 2020 en Partner of the Year. Afgelopen week won Asecom bovendien nog de SAP Business One Partner of the Year Award en werd Xperi uitgeroepen tot SAP S/4HANA Move Partner of the Year.

Martijn van Veelen, mede-eigenaar van Asecom: “De fusie betekent voor Asecom dat we de kansen die we zowel nationaal als internationaal zien, kunnen verzilveren. Samen met Serac en Xperi krijgen we aanzienlijk meer slagkracht en expertise om onze SAP-oplossingen en dienstverlening naar nog meer sectoren en organisaties te brengen. Ik zie ernaar uit samen met alle medewerkers en nieuwe collega’s deze volgende fase in te gaan.”

De komende periode wordt onder meer benut om de fusie concreet vorm te geven.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

XperiSAP

Over Xperi

Xperi is ontstaan vanuit het streven om een bedrijf in te richten waar creativiteit, innovatie en onderscheidende dienstverlening centraal staat. Voorop staat dat de producten van Xperi gewoonweg moeten doen waar het voor is bedoeld. Voor onze klanten betekent dit eenvoudig in gebruik, flexibel in beheer en kwalitatief van hoog niveau.

SAP biedt bedrijven krachtige oplossingen zoals bijvoorbeeld ERP, Business intelligence, integratieplatform en business apps. Xperi maakt deze oplossingen direct toepasbaar voor MKB bedrijven, tegen acceptabele investeringen en de voorwaarde het u iets oplevert. Of het nu gaat om efficiënter te werken, betere prestaties te realiseren of onderscheidend vermogen te creëren, daar is automatisering voor bedoeld! Lets Experience IT together.
Meer over Xperi

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.