Leadgate Europe opent kantoor in München

| Leadgate | 2 min | 10 maart 2021 10:10
Copyright: Leadgate
Leadgate Europe, online marketing agency voor IT-, tech- en SaaS-organisaties, is klaar voor verdere Europese expansie. Sjors Teeuwen, oprichter van Leadgate Europe, zal zich vestigen in de DACH-regio en als Director Europe verdere groei van het bedrijf in Europa aanjagen. Door deze stap is Leadgate nog beter in staat om IT-organisaties te bedienen die in meerdere Europese landen actief zijn.

Fysieke aanwezigheid in IT-hubs

Leadgate Europe ondersteunt vele IT-bedrijven in Nederland en heeft hier de afgelopen jaren een stevige marktpositie gerealiseerd. Nu wil Leadgate ook meer kansen in het buitenland benutten door commerciële focus en fysieke aanwezigheid te hebben in enkele andere Europese IT-‘hubs’ (München, Parijs, Madrid, Londen en Kopenhagen).

IT-organisaties hechten op het gebied van online marketing grote waarde aan mensen met kennis van de lokale IT-markt, met een persoonlijk netwerk en directe vakinhoudelijke kennis. Sjors Teeuwen zal de Europese expansie in goede banen leiden. Het hoofdkantoor van Leadgate blijft gesitueerd in Rotterdam.

Europa complexe markt

"Leadgate Europe is ooit gestart met het idee om grote internationale IT-organisaties te helpen bij het betreden van de Europese markt. In continenten als Noord-Amerika, Azië en Zuid-Amerika is het eenvoudiger om met één, twee of drie talen grotere gebieden van lokaalgeoriënteerde marketing te voorzien. Doordat Europa te maken heeft met veel meer talen en culturen is het marketingtechnisch nog altijd een lastige markt, maar liggen er wel volop kansen", zegt Hugo van Diepen, partner bij Leadgate Europe.

"Door de ligging, het online-marketingkennisniveau en de aanwezigheid van het grootste internetknooppunt ter wereld (AMS-IX) hebben we Nederland gekozen als het ideale vertrekpunt om een Europese digital agency te bouwen voor IT-, tech- en SaaS-organisaties. Nu we in Nederland een solide basis hebben gelegd, wordt het tijd om verder Europa in te trekken."

Internationale groeiambities
Sjors Teeuwen: "Wanneer je je stoute schoenen aantrekt en start met ondernemen, vertrek je vanuit de behoefte om een specifiek marktprobleem op te lossen. Nu is de tijd gekomen om onze groeiambities ook internationaal te realiseren. Door deze stap kan Leadgate IT-organisaties die actief zijn in één of meerdere landen binnen Europa voorzien van een ‘onestopshop’ op het gebied van online-marketingoplossingen.”

“In eerste instantie focussen we ons op de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland), waarbij we opereren vanuit een nieuw kantoor in München. Ik ben heel trots op de ontwikkeling van Leadgate Europe tot nu toe, maar zie nog voldoende uitdagingen om te overkomen en nieuwe kansen om te grijpen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Leadgate

Leadgate Europe is een data-driven online marketing agency met volledige focus op IT-organisaties. Ons team van online marketingspecialisten heeft een achtergrond in IT en weet hoe zij deze kennis kunnen combineren met succesvolle online marketingcampagnes. Ons doel is om online marketing meetbaar beter te maken door jouw eigen data inzichtelijk te maken via de Online Marketing Funnel en de leadflow te optimaliseren. Wij bieden onze online marketing-as-a-service abonnementen aan voor een vaste prijs per maand met daarin een keuze uit diverse online marketing specialisaties: marketingstrategie, online advertising, website-optimalisatie, marketing automation, social selling automation en contentmarketing.
Meer over Leadgate

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.