BluJay Solutions hervormt internationaal compliance- en douanebeheer met nieuw AGT-platform

Innovatief SaaS-platform met augmented intelligence helpt om wereldhandel te stroomlijnen

| BluJay | 2 min | 10 maart 2021 11:46
Copyright: BluJay
BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, presenteert vandaag het Augmented Global Trade (AGT)-platform. Dit is een multi-tenant SaaS-platform dat het end-to-end beheer van compliance- en douanevereisten voor internationale handel verbetert en automatiseert. BluJay’s AGT-platform helpt logistieke bedrijven, koeriersbedrijven en verladers die complexe douaneaangiften beheren – en verladers die een netwerk van expediteurs beheren – om de workflow te stroomlijnen. Het platform verlaagt risico’s en versnelt de efficiëntie bij internationale handelsactiviteiten.

Het Augmented Global Trade-platform van BluJay maakt gebruik van de nieuwste 'augmented intelligence' van het bedrijf om gebruikers te ondersteunen. Hierdoor worden ervaren handelaren nog efficiënter en krijgen nieuwere gebruikers de tools om sneller effectiever te zijn.

"Ons nieuwe Augmented Global Trade-platform is ontworpen om de input en intelligentie van de gebruiker te vergroten. Dit wordt gerealiseerd door uitvoerbare douane- en complianceworkflows te bieden in een overzichtelijk dashboard, vanuit één enkele, intuïtieve gebruikerservaring”, vertelt David Landau, Chief Product Officer bij BluJay Solutions. “Het AGT-platform van BluJay biedt een voordeel voor bedrijven die de typisch handmatige processen en meerdere systemen voor het beheer van internationale handel willen digitaliseren en consolideren."

Nicolas Ethevenin, Director Product Management, voegt eraan toe dat het platform schaalbaar is en de nodige flexibiliteit biedt. "Naast het organiseren van workflows, is het AGT-platform ontworpen om externe partners, systemen en processen met elkaar te verbinden. Dit stelt onze klanten in staat zich aan te passen aan veranderende vereisten en schaalgrootte, terwijl fouten, vertragingen en boetes worden verminderd, wat een grote impact heeft op de bedrijfsresultaten."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BluJay
BluJay Solutions levert supply chain-software en -diensten aan ‘s werelds meest vooruitstrevende retailers, distributeurs, expediteurs, fabrikanten en logistieke dienstverleners. Het BluJay Global Trade Network transformeert supply chain-logistiek en maakt het mogelijk voor klanten om de krachten te bundelen met ruim 40.000 internationale partners die verbonden zijn aan het netwerk. Met BluJay kunnen organisaties snellere handel bedrijven, hun supply chain-waarde inzetten om concurrentievoordeel te behalen en vooruit te kijken om hun toekomst in de wereldwijde economie te versterken.
Meer over BluJay
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.