Snowflake Ventures investeert in ThoughtSpot om ondernemingen te helpen data te gebruiken om hun manier van werken te transformeren

| Snowflake | 1 min | 10 maart 2021 12:32
Copyright: Snowflake
Snowflake Ventures, de ventures-tak van Snowflake, heeft een nieuwe investering aangekondigd in ThoughtSpot, de leider in search- en AI-gestuurde analyses. Deze investering demonstreert de samenwerking en het succes dat gezamenlijke klanten kunnen bereiken met Thoughtspot's AI-gestuurde analyseplatform die mogelijk wordt gemaakt door Snowflake's Data Cloud.

Naarmate meer ondernemingen naar de cloud verhuizen, is de rol van krachtige en bruikbare analyses steeds belangrijker geworden bij het genereren van hoogwaardige inzichten uit hun data. Klanten profiteren van:
  • Versnelde productinnovatie.
  • Verhoogde ROI door cloudmigraties.
  • Gezamenlijk naar de markt gaan.

"ThoughtSpot en Snowflake delen een gemeenschappelijke visie om organisaties in staat te stellen de kracht van hun data te ontsluiten en deze te mobiliseren ten dienste van de onderneming", aldus Christian Kleinerman, SVP bij Snowflake. “Deze investering toont onze voortdurende samenwerking met ThoughtSpot en onze focus om onze klanten te helpen betere en snellere inzichten te krijgen terwijl de kracht van de Snowflake Data Cloud wordt benut."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Snowflake

De missie van Snowflake is om elke organisatie datagestuurd te laten zijn. Ons cloud dataplatform maakt dat mogelijk door onmiddellijke elasticiteit, veilige gegevensuitwisseling en prijs per seconde te leveren, over meerdere clouds. Snowflake combineert de kracht van datawarehousing, de flexibiliteit van big data-platforms en de elasticiteit van de cloud tegen een fractie van de kosten van traditionele oplossingen.
Meer over Snowflake

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.