Republic of Gamers kondigt ROG Phone 5-serie aan

| ASUS | 2 min | 10 maart 2021 13:59
Afbeelding: De ROG Phone 5-serie | Copyright: ASUS
  • Gemaakt om te winnen: Aangedreven door een Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobile Platform en een vernieuwde manager app voor nog meer controle over de performance van de ROG Phone 5.
  • De meest vloeiende beelden: Een 144 Hz / 1 ms Samsung AMOLED-beeldscherm met een toonaangevende 300 Hz touch sampling rate, extreem lage latency en Delta-E <1 kleurnauwkeurigheid.
  • Conditie van een kampioen: Een 6000 MAh batterij met nieuwe software-optimalisaties om het ontzettend lang vol te houden en de levensduur van de accu te verlengen. Laad razendsnel op dankzij HyperCharge.
  • Innovatieve ROG Vision: Uniek matrix-beeldscherm aan de achterzijde van de ROG Phone 5 Pro- en Ultimate-modellen. Gebruikers kunnen hier animaties op weergeven die bovendien aanpasbaar zijn.
  • Ontworpen voor gamers: AirTrigger 5 heeft een aanzienlijke upgrade gekregen en een volgende generatie GameFX audiosysteem, afgesteld door Dirac.
ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag de ROG Phone 5, ROG Phone 5 Pro en de ROG Phone 5 Ultimate onthuld. De nieuwste generatie van de meest geavanceerde gaming smartphone ter wereld kent vele verbeteringen en trekt de ROG-designfilosofie door met een matrix-beeldscherm aan de achterzijde van de Pro- en Ultimate-modellen.

De ROG Phone 5-serie wordt aangedreven door het ijzersterke Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobile Platform, dat geavanceerde 5G communicatie en Qualcomm® Snapdragon™ Elite Gaming™ features bevat. Het verbeterde GameCool 5-koelsysteem en de nieuwe performancemanager zorgen er mede voor dat de gebruiker alles uit zijn systeem haalt in ieder gaming-scenario.

Voor extreem soepele en ultraresponsieve gamingbeelden is de ROG Phone 5-serie uitgerust met een door Samsung vervaardigd 144 Hz / 1 ms AMOLED HDR10+-beeldscherm, met een touch sampling rate van 300 Hz en extreem lage touch latency van slechts 24.3 ms. Gamers kunnen met de ROG Phone 5 langer dan ooit tevoren spelen dankzij de batterij van maar liefst 6000 mAh. De smartphone wordt bovendien geleverd met een 65-watt HyperCharge adapter om razendsnel op te laden.

De ROG Phone 5-serie hervat de designfilosofie van ROG die speciaal op gamers is gericht. Dit blijkt onder andere uit ROG Vision, een nooit eerder vertoond matrix-beeldscherm aan de achterkant van het toestel - exclusief verkrijgbaar op de ROG Phone 5 Pro en de ROG Phone 5 Ultimate. Ook zijn er aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd in het ongeëvenaarde AirTrigger 5 controlesysteem en het krachtige GameFX audio systeem heeft een upgrade gekregen om indringender geluid te laten horen.

De ROG Phone 5-modellen zijn binnenkort beschikbaar voor pre-order in de eShop van ASUS.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ASUS
ASUS is één ’s werelds grootste notebook-verkopers en maker van de bestverkopende, meest geprezen moederborden op de markt. Als marktleider in het digitale tijdperk, ontwerpt en fabriceert ASUS producten die perfect aansluiten bij de behoeftes van een hedendaags huis en kantoor. ASUS biedt een breed portfolio met o.a. moederborden, grafische kaarten, optical drives, displays, desktop PC’s, notebooks, netbooks, servers, multimedia-apparaten, draadloze oplossingen, netwerkapparaten, tablets, smartphones en wearables.
Meer over ASUS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.