Staatssecretaris Mona Keijzer en Prins Constantijn openen NL Tech Square op CES Las Vegas

| Techleap | 2 min | 07 januari 2020 20:35
Afbeelding: NL Tech Square op CES Las Vegas | Copyright: Techleap
Special Envoy van Techleap.nl, Constantijn van Oranje, en staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Mona Keijzer, hebben vandaag het NL Tech Square geopend op CES 2020 in Las Vegas. Op het NL Tech Square presenteren 50 innovatieve Nederlandse startups hun producten aan klanten, investeerders en bedrijven. Het NL Tech Square is een van de grootste landenpaviljoens van CES.

Meer dan 180.000 bezoekers uit meer dan 155 landen bezoeken elk jaar in januari CES. Daarmee is CES het grootste technologie-evenement ter wereld waar elk jaar de nieuwste technologieën en innovaties van de volgende generatie aan de markt worden getoond. Nederland presenteert zich dit jaar rond het thema 'Futureproof the world with us’. Naast Constantijn van Oranje en Mona Keijzer is ook Gerbert Kunst, consul-generaal in San Francisco, aanwezig op het evenement.

Er is veel belangstelling voor het NL Tech Square. Constantijn van Oranje: “Met deze delegatie tonen we weer aan dat Nederland technologie van wereldklasse heeft en ondernemers die dit graag toepassen om grote globale maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Het doel is om hen ervaring te laten opdoen in de VS en contacten te leggen met potentiele investeerders, klanten, partners en distributeurs.”

De missie naar CES2020 wordt georganiseerd door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaatbeleid, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Techleap.nl.

Voor meer informatie over de startups, het paviljoen en het programma op het NL Tech Square, check ook het CES magazine van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Techleap
Over Techleap
Techleap.nl helpt het tech-ecosysteem van Nederland te kwantificeren en te versnellen door de leiders van morgen op het gebied van technologie te empoweren. Techleap.nl creëert zo het optimale klimaat voor technologiebedrijven om te schalen met programma's en initiatieven die de toegang tot kapitaal, markt, talent en technologie verbeteren. Special Envoy voor Techleap.nl is Constantijn van Oranje.
Meer over Techleap
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.