Nieuwe Philips Touch-monitoren

In-Cell Touch geavanceerd voor desktop voor de meest responsieve werkervaring, Open Frames voor informatiepunten en self-services

| MMD | 4 min | 16 maart 2021 9:49
Afbeelding: De Philips 152B1TFL | Copyright: MMD
Displays zie je overal om ons heen; in huis, op kantoor of in openbare ruimtes, maar ze voldoen allemaal aan verschillende behoeften en hebben unieke vereisten en verschillende toepassingen. Dit prominente gebruik inspireert continu de creatie van nieuwe en presterende technologieën die aan alle verwachtingen kunnen voldoen. Voor een comfortabele, snelle en responsieve touch-ervaring is de Philips in-cell touch-lijn (B1TC Series) klaar om ieders productiviteit te verhogen. Maar er zijn enkele toepassingen die zeer specifieke, duurzame en veelzijdige monitoren vereisen: informatiepunten, kiosken en instore-toepassingen. Hun oplossing ligt in de nieuwe Philips Open Frame Touch-monitoren (B1TFL Series), deze bevatten interactieve displays die zijn ontworpen voor blootstelling aan het publiek en verschillende gebruikersscenario's.

Slanke en snelle touch-ervaring op je bureaublad

De nieuwe B1TC Series bestaat uit twee modellen: de 23,8-inch 242B1TC en de 21,5-inch 222B1TC. Ze vertrouwen op geavanceerde in-cell-technologie en op Projected Capacitive die een betere transmissie en uitstekende responspercentages garanderen voor een snellere touch-ervaring bij maximaal 10 gelijktijdige aanraakpunten. Onze in-cell touch-technologie een slank ontwerp, 3-zijdig randloos en IPS-paneel voor brede kijkhoeken mogelijk. Het display is voorzien van een anti-glare paneel met 3H-weerstand dat met de Full HD-resolutie altijd geweldige beelden biedt. De meer natuurlijke, vloeiende en snelle aanraakreactie voldoet aan de behoeften en wensen van alle toepassingen thuis, op kantoor of in het onderwijs. Dit is ook dankzij de plug & play compatibiliteit met Windows 10 en verschillende Android- en Linux-versies.

24/7 touch topkwaliteit

De nieuwe B1TFL-serie bestaat uit vier modellen: 23,8-inch 242B1TFL, 21,5-inch 222B1TFL, 17-inch 172B1TFL, 15-inch 152B1TFL. Ze zijn allemaal voorzien van Projected Capacitive (P-Cap) Touch-technologie voor een vloeiende respons die gemakkelijk 10 vingertoppen tegelijk kan detecteren. Deze technologie werkt met vingers en handschoenen1, waardoor het uitzonderlijk veelzijdig is en geschikt voor openbare plaatsen. Een ander specifiek kenmerk is edge-to-edge overlay-glas met 7H-krasbestendigheid; essentieel voor een veilige en duurzame touch-ervaring en eenvoudige reiniging of desinfectie in zowel binnen- als buitenomgevingen. De displays hebben ook extra helderheid van 350 nits (Philips 242B1TFL) tot 450 nits (Philips 152B1TFL) en een anti-glare coating voor comfortabel gebruik onder lichten of zonlicht. Omdat elke behoefte anders is qua gebruik en instelling, zijn alle vier de modellen voorzien van IP65 (alleen voorzijde) en afdichtingsschuim aan de zijkanten voor bescherming tegen water en stof. De gebruiksduur voegt ook uitzonderlijke waarde toe: deze monitoren zijn klaar om 24/7 op hun best te werken zodat gebruikers er dag en nacht mee kunnen werken of communiceren.

Goede en snelle verbinding

Door een echt oplossingsgerichte benadering te gebruiken, is de verbinding ontworpen om zo comfortabel mogelijk te zijn, zonder specifieke toepassingen en behoeften te verwaarlozen. Deze touch-monitoren zijn platformonafhankelijk verenigbaar met verschillende versies van Windows, Android en Linux. De B1TC-serie heeft een VGA-, HDMI- en DisplayPort-ingang, evenals drie USB-A 3.1 (één met snel opladen). Aan de andere kant is de B1TFL-serie uitgerust met VGA-, DVI-, HDMI- en DisplayPort-ingang, evenals een ingebouwde USB-hub (2x USB-A 3.1) om extra hardware en stroomtoestellen aan te sluiten.

De Open Frame-modellen kunnen liggend, staand en met de afbeelding naar boven worden gebruikt. Het montagesysteem biedt zowel VESA-opties als een L-Brackets-systeem (meegeleverd in de doos). Hiermee worden de meeste installaties afgedekt terwijl een bedrade afstandsbediening het OSD bestuurt, zodat het gemakkelijk toegankelijk blijft nadat de monitor is geïnstalleerd.

Geavanceerde in-cell-modellen zijn ontworpen om aan verschillende normen te voldoen en hebben een 3-zijdig frameloos en slank ontwerp met SmartStand, een Z-ontwerp met een standaard met dubbel scharnier dat zich aanpast aan jouw behoeften en jouw productiviteit en comfort verhoogt. VESA-montage is ook beschikbaar.

Comfort en duurzaamheid gecertificeerd

Certificeringen spelen een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste monitor, specifiek voor open ruimtes: ze zorgen voor het vereiste kwaliteits- of beschermingsniveau dat specifiek is voor deze toepassingen. Vaak worden deze gekenmerkt door veelvuldig en soms ruw gebruik. De Philips B1TFL-serie beschikt over de fundamentele certificeringen op het gebied van veiligheid en elektronische gevaren. Bovendien zijn ze EMI Klasse B gecertificeerd.

Zakelijk, persoonlijk en educatief gebruik zou niet minder moeten zijn en daarom biedt de B1TC-serie LowBlue-modus, Flicker-Free Technology en EasyRead voor een bijna papierachtige comfortabele kijkervaring. Bovendien is het volledig gecertificeerd door ES, TCO, EPEAT, TUV en TUV Eye Comfort, voor een veilige en eersteklas ervaring en productiviteit.

Prijzen en beschikbaarheid

image
1) Handschoenmateriaal en dikte: Nitril (0,15 mm), Katoen (0,31 mm), CPE (0,03 mm), PVC (0,12 mm)

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MMD
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), in Nederland geregistreerd, met hun hoofdkantoor in Amsterdam, is een volledige dochteronderneming van TPV Technology Limited ('TPV'), een van ’s werelds meest toonaangevende monitoren en LCD’s TV-fabrikanten.

MMD-monitoren en beeldschermen Holding B.V. (‘MMD’) verkoopt exclusief LCD-schermen van Philips wereldwijd. Door de Philips-merkbelofte te combineren met de productie-expertise van TPV op het gebied van displays, gebruikt MMD een snelle en gerichte aanpak om innovatieve producten op de markt te brengen.
Meer over MMD
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.