DKV lanceert DKV LIVE voor transportbedrijven in de Benelux

DKV LIVE biedt realtime track & trace, efficiënte routeplanner en LIVE internetportaal

| DKV | 2 min | 16 maart 2021 12:21
Copyright: DKV
Mobiliteitsservice-aanbieder DKV introduceert DKV LIVE: een telematicasysteem met track & trace die de hele toeleveringsketen inzichtelijk maakt voor de gebruiker. Verder biedt het systeem een efficiënte routeplanner die gebruik maakt van de hoogwaardige wegenkaarten van Here. Deze planner houdt rekening met het brandstofniveau van de truck en stelt afwijkend tankgedrag vast. Alle locatiegegevens en data zijn in het DKV LIVE portaal en in de app van gebruikers in één oogopslag, altijd in real time, zichtbaar. Tevens kan op afstand tachodata worden gedownload. DKV LIVE stuurt de chauffeurs- en voertuigdata automatisch door.

Het systeem maakt gebruik van een kleine box, die op verschillende manieren gemakkelijk in de vrachtwagen, bus of auto is aan te sluiten of in te bouwen. De box kan elektrische voeding uit het net van de wagen, of uit de sigarettenaansteker halen.

Pieter van Wel, Managing Director DKV Benelux, VK en Ierland: “DKV LIVE biedt digitale oplossingen die al standaard zijn in de B2C sector nu ook aan voor B2B klanten. Hieronder valt bijvoorbeeld het in real time volgen van vrachtleveringen en wagenparken. Deze DKV LIVE functies vergroten de transparantie in het vervoer en dat levert effectieve kostenverlaging en CO2-besparing op. We breiden de mogelijkheden binnen DKV LIVE ook snel uit. Binnenkort kunnen chauffeurs en verladers er bijvoorbeeld ook mee communiceren. DKV LIVE groeit stapsgewijs uit tot een totaaloplossing voor intelligent fleet management, zodat duurzaamheid en economisch succes hand in hand kunnen blijven gaan voor onze klanten.”

Meer informatie vindt u op: www.dkv-euroservice.com.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DKV
DKV Euro Service is al ruim 85 jaar een van de meest toonaangevende service providers op gebied van wegvervoer en logistiek. Variërend van verzorging onderweg zonder contante betaling bij acceptatiepunten van allerlei merken tot aan tol afrekenen en btw-restitutie, biedt DKV tal van diensten met als doel kostenoptimalisatie en effectief fleet management op de Europese wegen.
Meer over DKV
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.