BlackBerry presenteert oplossing voor het beheer van crisissituaties

| BlackBerry | 1 min | 16 maart 2021 15:04
Copyright: BlackBerry
BlackBerry Limited kondigt vandaag een nieuwe CEM-oplossing (critical event management) aan, BlackBerry® Alert genaamd. De oplossing helpt organisaties zich voor te bereiden en te reageren op grote incidenten en hiervan te herstellen. BlackBerry Alert is beschikbaar als SaaS-oplossing (Software as a Service) of als een volledig beheerde dienst voor kleine en grote ondernemingen.

BlackBerry Alert kan worden geïntegreerd binnen bedrijfstools zoals Microsoft Teams en ServiceNow, zodat de IT-afdeling een optimaal crisisteam kan samenstellen om problemen direct binnen de applicatie op te lossen.

"Door onze ervaring op het gebied van crisisbeheer, veilige communicatie en AI en automatisering toe te passen, geeft BlackBerry Alert een vroegtijdige waarschuwing wanneer dreigingsniveaus veranderen, zodat bedrijven actie kunnen ondernemen. Hierdoor kunnen ze risico's beperken en de impact op de organisatie, werknemers en klanten tot een minimum beperken", zegt Ramon Pinero, Vice President Product and Services bij BlackBerry.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.