Supermicro kondigt het meest veelzijdige portfolio aan van op AMD EPYC 7003 gebaseerde systemen

36% verbetering voor 's werelds meest kritische workloads en de veelzijdigheid en reikwijdte biedt de beste workloadprestaties voor datacenters in de Cloud

| Supermicro | 2 min | 16 maart 2021 16:16
Gewaardeerd
Copyright: Supermicro
Super Micro Computer, Inc., wereldleider op het gebied van enterprise computing, opslag, netwerkoplossingen en groene computertechnologie introduceert de meest complete serverline-up voor de AMD EPYC™ 7003 processor. Supermicro's SuperBlade op de SPECjbb 2015 Distributed, behaalde back-to-back record-benchmarks bij critical-jOPS en max-jOPS testen. De SuperBlade leverde een verbetering van 36% bij de overgang van de tweede naar de derde generatie van AMD EPYC CPUs1.

De Supermicro A+ lijn omvat servers die een single- en dualsocketsysteemoplossing bevatten om de tijd to result te verkorten en betere zakelijke beslissingen te stimuleren. Zo is de onlangs aangekondigde nieuwe 2U 2-node multi-GPU server bijvoorbeeld het perfecte platform voor videostreaming, high-end cloud gaming en ontelbare social networking toepassingen. De toonaangevende systeemflexibiliteit en kostenbesparingen van Supermicro zorgen voor ononderbroken prestaties. Met innovatieve serverontwerpen die het vereiste stroomverbruik verlagen terwijl ze vooroplopen in de industrie op het gebied van prestaties.

"Supermicro is altijd marktleider geweest met zijn application-optimized serverportfolio,” aldus Charles Liang, president and CEO van Supermicro. "Onze Building Block Architecture maakt het mogelijk een veelzijdige portefeuille van systemen te leveren, die de voordelen van de derde generatie AMD EPYC processors voor specifieke workloads maximaliseren. Denk hierbij aan ons 2U 2 Node GPU systeem met PCIe 4.0 voor cloudgaming en onze 2U CloudDC enkelvoudige processor high core countsysteem voor storage toepassingen. Deze systemen verlagen de TCO- en de totale kosten van het milieu (TCE). Dit is een essentiële graadmeter omdat we allemaal verantwoordelijk zijn voor het minimaliseren van de effecten van datacenters op het milieu."

De nieuwe derde generatie AMD EPYC 7003 processors is ontworpen met de "Zen3" core, dat wel 19% meer instructions per cyclus2 levert dan de vorige generatie en max. 64 cores per socket bevat voor een exceptionele prestatie bij populaire benchmarks en realworld workloads. De nieuwe systemen van Supermicro omvatten een reeks computing- en opslagsystemen voor de meest veeleisende toepassingen voor Kunstmatige intelligentie, HPC, Enterprise en cloudgebruik.

"We hebben de EPYC 7003 processors ontwikkeld om de klanten precies dat te geven waar ze naar op zoek zijn, inclusief prestaties over alle workloads en meer time to value," aldus Ram Peddibhotla, corporate vice president, EPYC product management bij AMD. "Met leidende architectuur, prestaties en moderne security functies zijn de EPYC 7003 processors de beste keus en blijven ze maatgevend voor moderne datacenters."

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Supermicro
Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), de toonaangevende innovator op het gebied van hoogwaardige, zeer efficiënte servertechnologie, is wereldwijd een toonaangevende leverancier van geavanceerde server Building Block Solutions® voor Enterprise Data Center, Cloud Computing, Kunstmatige intelligentie en Edge Computing Systems. Supermicro zet zich in voor de bescherming van het milieu door middel van zijn "We Keep IT Green®"-initiatief en biedt klanten de meest energiezuinige, milieuvriendelijke oplossingen op de markt.
Supermicro, Server Building Block Solutions en We Keep IT Green zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van Super Micro Computer, Inc. AMD, het AMD Arrow-logo, EPYC en combinaties zijn daarom handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. Alle andere merken, namen en handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaren ervan.
Meer over Supermicro
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.