Logitech gaat op zoek naar de beste IT-specialisten en -managers van de Benelux

De beste IT-specialisten en -managers worden digitaal uitgedaagd om als snelste een meeting room te prepareren in de allereerste Logitech escape meeting room-wedstrijd van de Benelux

| Logitech | 3 min | 16 maart 2021 16:30
Copyright: Logitech
Logitech for Business, de expert op het gebied van video conferencing, organiseert samen met de Beurs van Berlage een digitale online escape room waar op 26 en 27 maart de beste IT-teams van Nederland strijden om de titel: De beste IT-specialist van de Benelux. Deelnemers wordt gevraagd een meeting room te prepareren en te installeren, puzzels op te lossen en als snelste een stabiele video conferencing-verbinding tot stand te brengen. Aanmelden kan via de website van Logitech. Tweetallen, bestaande uit IT-specialisten en/of IT-managers, kunnen de eer van henzelf of werkgever hooghouden in de allereerste Logitech escape meeting room-wedstrijd van de Benelux!

Hybride werkomgeving steeds belangrijker

De hybride werkomgeving met een goede video conferencing-oplossing is met de COVID-19-pandemie belangrijker dan ooit voor werknemers en werkgevers om goed hun werk te kunnen uitvoeren. Hierbij is het essentieel dat werknemers gebruik kunnen maken van eenvoudig te gebruiken en kwalitatief goede hardware en software om zowel intern als extern zonder problemen te communiceren. Om zoveel mogelijk werk weg te nemen bij de IT-specialisten is het wel fijn als de video conferencing-oplossing eenvoudig te installeren en beheren is. IT-managers zijn essentieel binnen de organisatie om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos blijft draaien en werknemers goed hun werk kunnen doen, zeker in deze huidige tijd. Daarom organiseert Logitech op 26 en 27 maart 2021 een wedstrijd voor de beste IT-specialisten van de Benelux.

Voor IT-specialisten en -managers

Logitech is verheugd met de organisatie van dit online evenement en benadrukt het belang van goede IT-specialisten en een video conferencing-oplossing. “Het afgelopen jaar hebben we het belang gezien van een goede video conference-oplossing. De hybride werkomgeving is niet meer weg te denken in een moderne bedrijfsvoering en daarom willen we graag de IT-specialisten extra aandacht geven voor het werk dat ze doen.” zegt Angela Hordijk, Marketing Manager Video Collaboration bij Logitech for Business Benelux.

“Het is een pittig jaar geweest voor de meeste IT-managers en met dit evenement willen we ze graag in de spotlight zetten en gelijk op een leuke manier testen of ze klaar zijn voor een hybride werkomgeving. We hebben goed gekeken naar de mogelijkheden binnen de richtlijnen van het RIVM en een digitale escape room, waarbij de deelnemers op afstand meedoen, is daarvoor de perfecte manier om op zoek te gaan naar de beste IT-specialisten van de Benelux. We hopen ze hiermee een leuke uitdaging te bezorgen en de winnaar krijgt een Rally Bar van Logitech, ter waarde van €3.999! De Rally Bar is begin dit jaar gelanceerd en is het nieuwe paradepaard in de video conferencing-lijn van Logitech. Dus meld je snel aan, want de plekken zijn gelimiteerd!“

Aanmeldingen nu open!

Het evenement wordt op 26 en 27 maart in de Beurs van Berlage georganiseerd, maar de deelnemers zullen vanuit huis of kantoor inloggen om mee te doen. Deelnemers kunnen zich vanaf nu in tweetallen aanmelden via de website van Logitech. Plekken zijn gelimiteerd.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.