Nieuwe onboard-camera bewaakt de buitenzijden van bussen, treinen en vrachtwagens

Axis Communications breidt transportportfolio uit met AXIS P3925-LRE Network Camera

| Axis Communications | 2 min | 17 maart 2021 9:12
Copyright: Axis Communications
Axis Communications lanceert met de AXIS P3925-LRE Network Camera een robuuste en compacte onboard-camera, speciaal ontwikkeld voor de buitenbewaking van bijvoorbeeld bussen, treinen en vrachtwagens. Daarnaast kan hij ook worden ingezet voor het identificeren van onderhoudsbehoeften, zoals slijtage van stroomafnemerstrips op treinen of trams.

“Met de AXIS P3925-LRE hebben we een nieuwe oplossing in ons portfolio die is geoptimaliseerd voor de transport- en OV-sector en voldoet aan de relevante industrienormen, waaronder EN50155 en EN45545-2”, aldus Jan Engelschalt, Business Development Manager Transportation bij Axis. “De camera maakt het eenvoudiger om in de gaten te houden wat er gebeurt bij de deuren en rondom het voertuig, waardoor ongevallen worden voorkomen.”

Optimale kwaliteit in alle omstandigheden

De camera levert met HDTV 1080p een uitstekende beeldkwaliteit. Met behulp van Forensic WDR en de Axis Lightfinder-technologie biedt de camera ook veel details en realistische beelden in kleur in moeilijke lichtomstandigheden of bijna duisternis. Dankzij de ingebouwde infraroodverlichting kan hij ook worden gebruikt voor bewaking in het donker.

“Naast de uitstekende beeldkwaliteit beschikt de AXIS P3925-LRE over een verwarmingselement om condens en ijsvorming op koude winterdagen te voorkomen”, vertelt Engelschalt. “Elektronische beeldstabilisatie zorgt voor stabiele beelden, erg belangrijk omdat de camera tijdens het rijden aan trillingen kan worden blootgesteld. En mocht de camera onverhoopt worden geschud of geraakt, dan verstuurt de ingebouwde schokdetectie automatisch een alarmnotificatie.”

Dit robuuste product komt met diverse geïntegreerde beveiligingsfunctionaliteiten, zoals ondertekende firmware en secure boot, om ongeoorloofde toegang te voorkomen en de cybersecurity van het systeem te garanderen.

Belangrijkste kenmerken van de camera:
  • Conform EN50155 en EN45545-2
  • Infraroodverlichting en elektronische beeldstabilisatie (EIS)
  • Forensic WDR en Lightfinder
  • Low latency-modus
  • Geïntegreerde beveiligingsfunctionaliteiten
Klik hier voor meer informatie over deze camera of bekijk de video.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Axis Communications
Axis maakt een slimmere en veiligere wereld mogelijk, door netwerkoplossingen te ontwikkelen die inzicht bieden in het verbeteren van de veiligheid en nieuwe manieren van zakendoen. Als technologieleider in netwerkvideo biedt Axis producten en diensten voor videobewaking en beeldanalyse, toegangscontrole en audiosystemen.
Meer over Axis Communications
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.