Infoblox Evolution Summit helpt partners met succesvolle SaaS-transitie

Virtueel evenement geeft partners praktische handvatten voor doorlopend succes

| Infoblox | 2 min | 17 maart 2021 16:04
Copyright: Infoblox
Infoblox Inc., leider in Secure Cloud-Managed Network Services, organiseert op 23 maart de Infoblox Evolution Summit. Dit virtuele evenement wordt georganiseerd om partners en resellers van Infoblox te ondersteunen in de succesvolle transitie van hun klanten naar SaaS-securityoplossingen.

“Infoblox Evolution is hét moment waarop we partners inzicht geven in onze toekomstvisie en technologische ontwikkelingen”, zegt Tom Hollanders, Channel Account Manager Noord-Europa bij Infoblox. “Onze partners spelen een cruciale rol in de transitie van on-prem en hybride omgevingen naar volledig SaaS-gebaseerde oplossingen. We investeren daarom fors in kennisdeling en ondersteuning, zodat we onze gezamenlijke klanten op een veilige manier naar de cloud kunnen brengen. Tijdens Infoblox Evolution delen we dan ook niet alleen onze visie, roadmap en go-to-market-strategie, maar organiseren we ook technische kennissessies voor onze partners.”

De Evolution Summit volgt kort na de lancering van een nieuw Cloud Specialization programma, waarmee resellers hun succes kunnen vergroten met behulp van doelgerichte marketing, sales en specifieke ondersteuning van de SaaS-oplossingen van Infoblox. Het evenement is daarmee een vervolgstap in de partnergerichte strategie die Infoblox in 2021 heeft omarmd.

“Deelnemende partners krijgen praktische handvatten om de transitie naar een cloud-first infrastructuur te maken”, zegt Hollanders. “Daarnaast krijgen ze onder meer inzicht in hoe ze security via DNS kunnen implementeren om nieuwe (thuis)werkmodellen te beveiligen. We spreken onze partners graag tijdens Infoblox Evolution, zodat we samen de werkplek van de toekomst mogelijk kunnen maken voor onze klanten.”

De EMEA-editie van Infoblox Evolution vindt plaats op 23 maart van 10:00 tot 13:00 uur. Partners kunnen zich hier inschrijven.

Partners die meer informatie willen ontvangen over het Infoblox BuildingBLOX Partner programma kunnen contact opnemen met hun Channel Account Manager of met channelprograms@infoblox.com.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Infoblox

Infoblox levert een next-level netwerkervaring met zijn Secure Cloud Managed Network services. Als voorloper op het gebied van betrouwbare, beveiligde en geautomatiseerde netwerken streeft Infoblox naar een zo eenvoudig mogelijk next-level netwerk.
Meer over Infoblox

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.