Exact maakt nieuwe namen Unit4 Bedrijfssoftware-oplossingen bekend: Accountancy Gemak en Software Gemak

| Exact | 2 min | 18 maart 2021 15:58
Copyright: Exact
Exact onthult de nieuwe namen van het Unit4 Bedrijfssoftware-portfolio, dat Exact eind 2020 overnam. De oplossingen voor accountancy gaan verder onder de naam Accountancy Gemak. Oplossingen gericht op het mkb en bedrijven in het middensegment krijgen het label Software Gemak. Het op één lijn brengen van deze producten met het Exact-portfolio is de eerste stap naar een verdere integratie en samenwerking tussen de twee bedrijven.

Accountancy Gemak

Voor de accountancymarkt biedt Accountancy Gemak verschillende softwareoplossingen die de primaire werkprocessen ondersteunen en accountants helpen om vanuit één dataset slim online samen te kunnen werken met hun klanten.

Software Gemak

Het Software Gemak aanbod bestaat uit een efficiënte boekhoudoplossing voor ondernemers, gecombineerd met de meest krachtige HR- en salarissoftware en practicemanagementoplossingen voor bedrijven in het middensegment van de markt.

"We zijn al begonnen om de onlangs overgenomen Unit4 Bedrijfssoftware-oplossingen te introduceren bij Exact-klanten," zegt Paul Ramakers, CEO van softwarebedrijf Exact. "Er is naar aanleiding van deze overname een enorme belangstelling en vraag naar die oplossingen. We zijn dan ook van plan om meer te investeren om de producten naadloos op elkaar aan te laten sluiten. We staan nog maar aan het begin van het proces om een geavanceerde suite van geïntegreerde oplossingen voor accountants en het mkb in de Benelux te creëren.”

Herman de Jonge, CEO van Unit4 Bedrijfssoftware: "De afgelopen twee jaar heeft ons team hard gewerkt om focus aan te brengen in ons productportfolio. Het bundelen van onze krachten met Exact is een geweldige volgende stap en biedt ons de mogelijkheid om de sterke punten van onze gecombineerde productportfolio's te benutten. Dit kan voor onze bestaande en toekomstige klanten alleen maar goed nieuws betekenen."

Met 1.850 specialisten bedienen (het voormalige) Unit4 Bedrijfssoftware en Exact samen meer dan 550.000 klanten en meer dan 10.000 accountantskantoren in de Benelux.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
ExactERP
Over Exact
Exact is opgericht in 1984 en heeft het hoofdkantoor in Delft. Exact ontwikkelt software voor financieel management, ERP en HR-salarisadministratie voor MKB-bedrijven. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact biedt het meest complete portfolio aan bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven.
Meer over Exact
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.