Efficiënter werken door slimme software

| OutSmart | 3 min | 19 maart 2021 10:00
Ken je ze nog? Die ouderwetse handgeschreven werkbonnen die je moest invullen voor alle klussen die je op een dag moest doen? En jij als medewerker mocht deze dan weer overzetten in een overzicht. Soms al digitaal, maar ook vaak genoeg moest de archivering handmatig in grote mappen worden opgeslagen. Zie dan nog maar eens snel iets terug te vinden. De tijd die je kwijt bent aan al dit administratieve werk kan veel efficiënter en gebruiksvriendelijker.

Digitaliseer je bedrijfsprocessen

Met slimme software van OutSmart kun je jouw bedrijfsprocessen digitaliseren. Deze software kun je verdelen in twee groepen: een webaccount voor het personeel dat op kantoor aan het werk is en een app voor de medewerkers die buiten aan het werk zijn. De software maakt het mogelijk om de app en het webaccount te koppelen voor een zo goed mogelijke uitwisseling van informatie. Je vervangt op deze manier de papieren werkbonnen voor digitale versies. Voordeel hiervan is dat je veel accurater kan werken en direct kan overgaan tot facturatie. Tijd is immers nog altijd geld!

Ouderwets werkrooster wordt een digitaal planbord.

Je herinnert en herkent natuurlijk nog wel een ouderwets werkrooster waarin je kon zien wanneer en waar je moest werken. Met het digitaliseren van dit proces maak je van je werkrooster een digitaal planbord. Wanneer een medewerker op dat moment nog een plek overheeft kun je een nieuwe klus handig en snel inplannen. Deze medewerker ontvangt dan direct een melding dat er een nieuwe werkbon klaar staat en kan er, waar nodig, direct actie worden ondernomen. Rondbellen om te vragen wie er nog een gaatje overheeft is daarmee verleden tijd en op deze manier help jij zowel de klant als je werkgever door zo efficiënt mogelijk in te plannen.

Offertes en projecten maken.

De slimme software van OutSmart geeft je de gelegenheid om met de offertefunctie snel en eenvoudig een offerte op maat te maken voor je klant. Wanneer je klant tevreden is met de offerte kan deze direct worden afgetekend en omgezet in een werkbon. In deze offertes kun je er ook voor kiezen om op projectbasis te werken. Zo maak je een project aan, geef je aan wat de te verwachten kosten en uren zijn en kun je de activiteiten aanmaken die bij de aan te nemen klus gaan horen. Zo kun je de klant goed op de hoogte brengen en houden met de verwachtingen omtrent het project en bewaak je zelf nauwgezet de voortgang.

Factureren is een eitje met slimme facturatie software

Na al het inplannen en uitvoeren moet er natuurlijk een betaling worden gedaan. Met de facturatie software die bijgeleverd is kun je direct na het uitvoeren van een opdracht en het inleveren van de bijbehorende werkbon een factuur aanmaken en versturen naar de klant. Je incasseert op die manier veel sneller het geld voor de klus en het is zelfs mogelijk om een klant direct te laten afrekenen via de app die jouw college bij zich heeft.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over OutSmart
OutSmart is hard op weg de wereld te veroveren. De digitale werkbonapp heeft zich, sinds de eerste versie in 2012 werd gelanceerd, ontwikkeld als een onmisbare tool voor bedrijven met buitendiensten over heel de wereld. Gestart als B2B App development bedrijf in 2009, werd in 2011 in eigen beheer gestart met de ontwikkeling van een revolutionaire app die de digitale werkbon introduceerde en de papieren werkbonnen tot een verleden zou moeten maken. Onder de naam ‘WerkbonApp’ werd in 2012 de eerste versie (MVP) gelanceerd.
Meer over OutSmart
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.