Martijn Hulshof voltooit ambassadeursprogramma SAP Intelligent Enterprise

Hulshof: “Mijn doel is om een brug te slaan tussen technologie en klantambities.”

| myBrand | 2 min | 22 maart 2021 11:02
Gewaardeerd
Martijn Hulshof, business consultant bij SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand, heeft het SAP Intelligent Enterprise ambassadeursprogramma voltooid. Hij volgde het programma als afgevaardigde van het SAP Implementation Services Team van myBrand. Het doel van zijn deelname aan het ambassadeursprogramma is om klanten nog beter te kunnen ondersteunen in hun digitale transformatie en de vertaalslag van strategische bedrijfsdoelstellingen naar een concrete IT roadmap te maken.

Hulshof: “In de praktijk leeft de term ‘Intelligent Enterprise’ niet zozeer binnen organisaties, maar dat neemt niet weg dat het uiterst relevant is voor ieder bedrijf. Intelligent Enterprise draait om het kijken naar de toekomst. Bijvoorbeeld naar nieuwe bedrijfsmodellen die flexibeler en beter schaalbaar zijn. Maar het gaat ook om het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Hieraan ligt een modern IT-landschap ten grondslag. En dat zijn thema’s die bij iedere organisatie hoog op de agenda staan. Mijn doel is om een brug te slaan tussen de technologie – alle mooie oplossingen die SAP te bieden heeft binnen de scope van de Intelligent Enterprise – en de ambities en dromen van onze klanten. Het ambassadeursprogramma heeft mij daarin handvatten geboden.”

People, process & technology

Linda Beukers, directeur projecten bij myBrand: “Het vertrekpunt van een samenwerking is veranderd. Hoe een organisatie het IT-landschap wenst te zien, staat niet langer op de eerste plaats. Het gaat veel verder dan dat. Wat willen klanten bereiken? Wat zijn hun ambities? En hoe lopen processen in de toekomst? De welbekende driehoek van people, process & technology is hierin relevanter dan ooit. Je redt het vandaag de dag niet meer met alleen kijken naar technologie; het moet een samenspel zijn van alles wat binnen een organisatie gebeurt. Het is van belang dat je als IT-dienstverlener optreedt als strategisch sparringpartner, die op alle levels binnen een organisatie kan meedenken.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Matig (6 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
myBrandERP
Over myBrand
myBrand, onderdeel van Conclusion, biedt de nieuwe servicestandaard voor SAP-dienstverlening. myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener. De leidende kernwaarden zijn langetermijnrelaties, een geïntegreerde dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze kernwaarden onderscheidt myBrand zich niet alleen door de nauwe manier van samenwerken met haar klanten, ook staat myBrand inmiddels bekend als de SAP-dienstverlener die echt verantwoordelijkheid neemt voor succesvolle bedrijfsprocessen bij haar klanten. myBrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie.
Meer over myBrand
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.