Zoom lanceert nieuwe Video Software Development Kit voor ontwikkelaars

Video-gebaseerde applicaties en websites bouwen

| Zoom | 1 min | 22 maart 2021 16:14
Copyright: Zoom
Zoom heeft zojuist zijn nieuwe Video Software Development Kit (Video SDK) voor ontwikkelaars gelanceerd. Hiermee kunnen ontwikkelaars video-gebaseerde applicaties en websites bouwen met volledig aanpasbare, native gebruikersinterfaces.

Het ontwikkelaarsplatform omvat daarnaast:
  • Een centrale plek voor ontwikkelaars, met eenvoudige toegang tot speciale ondersteuning en hulpbronnen, plus mogelijkheden voor wereldwijde distributie.
  • Meer gedetailleerde prestatieanalyses om ontwikkelaars extra inzicht te geven in de prestaties en het gebruik van hun applicaties in de Zoom App Marketplace, zoals het aantal abonnementen op gebruikers- en accountniveau, statistieken over actieve gebruikers en actieve accounts, en API-gebruiksvolumes.
  • Een nieuwe 'koop nu'-optie waarmee ontwikkelaars onmiddellijk een Video SDK-ontwikkelaarsaccount kunnen aanmaken - ontwikkelaars kunnen binnen enkele minuten aan de slag met Video SDK.
  • De toekomst van klantbetrokkenheid: Met de Video SDK van Zoom kunnen ontwikkelaars de gebruikerservaring verbeteren en applicaties en functionaliteiten ontwerpen om zo de gebruiksvriendelijkheid te vergroten. Voorbeelden van mogelijkheden met Zoom's Video SDK zijn:
    • Sociaal - integratie met sociale media-applicaties voor een betrouwbare en extra unieke ervaringen, zoals on-the-go live streaming met interactieve chat.
    • Gaming - met behulp van Zoom's HD-video en -audio en interactieve functies kunnen ontwikkelaars desktop gaming-apps bouwen die nieuwe mogelijkheden bieden voor interactie met het publiek.
    • Detailhandel - organisaties kunnen interactieve functies gebruiken om unieke (winkel)ervaringen te ontwikkelen die zijn afgestemd op de klant.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Zoom
Zoom Video Communications (NASDAQ: ZM) is een bedrijf voor externe conferentiediensten. Het biedt een service voor conferenties op afstand die videoconferenties, online vergaderingen, chat en mobiele samenwerking combineert.
Meer over Zoom
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.