Sharp introduceert nieuwe Europese IT Services-divisie

Serviceaanbod van Sharp borduurt voort op de succesvolle overname van Complete I.T. in 2019

| Sharp | 2 min | 23 maart 2021 9:20
Copyright: Sharp
Sharp Europe heeft een nieuwe Europese IT Services-divisie opgericht naar aanleiding van de overname van ITpoint AG (ITP), een toonaangevend Zwitsers IT-dienstverlener die voorziet in een geavanceerde suite van geïntegreerde oplossingen en managed services voor de zakelijke markt. De overname breidt het serviceaanbod van Sharp verder uit en borduurt voort op de succesvolle overname van Complete I.T. (CIT) in 2019, Sharp’s eerste IT-dienstverlener in het Verenigd Koninkrijk. De oprichting van Sharp’s Europese IT Services-divisie verstevigt de positie van het bedrijf als aanbieder van digitale transformatie.

De leiding van Sharp’s nieuwe Europese IT Services-divisie ligt in handen van CIT-oprichter Colin Blumenthal, onlangs aangesteld als Vice President IT Serivces Europe. Blumenthal: “Dit is een belangrijke strategische mijlpaal die Sharp’s business in Europa zal transformeren. Dankzij de nieuwe divisie kunnen we blijven investeren in en ons focussen op de uitbreiding van een dienstenportfolio dat zich aanpast aan de veranderende behoeften van onze huidige en toekomstige klanten. Verdere uitbreiding van deze nieuwe divisie is een strategische prioriteit en we kunnen niet wachten om dit waardevolle nieuwe aanbod te introduceren aan ons klantenbestand in heel Europa.”

Als onderdeel van zijn IT Services-aanbod heeft Sharp zijn eigen pan-Europese IT Service Helpdesk in het leven geroepen: het European Technology Support Centre (ETSC) in Warschau, Polen. De Sharp-medewerkers van de helpdesk voorzien klanten 24/7 van meertalige ondersteuning voor IT Services. Het ETSC ondersteunt, in samenwerking met lokale vestigingen, een snelgroeiend portfolio van nationale en multinationale klanten met verschillende IT-services, van cybersecurity-activiteiten tot en met de actieve monitoring van systemen om kleine problemen te identificeren en verhelpen voordat ze uit de hand lopen. Dit geeft klanten gemoedsrust en de vrijheid om zich te concentreren op hun bedrijfsvoering.

De combinatie van mogelijkheden die voortkomt uit deze nieuwe servicesdivisie stelt Sharp ook in staat nieuwe smart-officediensten toe te voegen aan zijn MFP-, display-, ePoS- en laptopaanbod. Hiermee vergroot het bedrijf de waardeketen van deze producten.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Sharp
Over Sharp
Sharp Corporation is een Japanse multinationale onderneming die elektronische producten ontwerpt en produceert, met hoofdkantoor in Sakai-ku, Sakai. Sinds 2016 is het een dochteronderneming van Foxconn Group uit Taiwan.
Meer over Sharp
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.