Cisco Webex benoemd tot officiële collaborationpartner van Team DSM

Team DSM gebruikt Cisco's Webex om samen te werken in verschillende tijdzones, talen en op verschillende locaties

| Cisco | 2 min | 23 maart 2021 11:02
Copyright: Cisco
Cisco Webex en Team DSM kondigen vandaag een nieuw strategisch partnerschap aan om de samenwerking tussen de wielrenners, teamleden, specialisten en partners van Team DSM te versterken en hun wereldwijde fans te betrekken. Als officiële collaborationpartner integreert Cisco Webex zijn beveiligde apparatuur en applicaties in de dagelijkse activiteiten van het team, terwijl ze trainen om deel te nemen aan de strijd om het kampioenschap in de WorldTour en zich voorbereiden op de toekomst van de sport.

Team DSM gebruikt Cisco's Webex-apparatuur en applicaties om samen te werken in verschillende tijdzones, talen en op verschillende locaties. De wielrenners zullen de samenwerkingstools zowel tijdens als buiten de wedstrijden om gebruiken om hun prestaties voortdurend te verbeteren en een nieuwe werkwijze te ontwikkelen in het tijdperk van hybride sport - waarin de fysieke en digitale wereld worden gecombineerd. Webex stelt hen ook in staat een breder publiek te bereiken, een publiek dat niet in staat is wedstrijden bij te wonen of elkaar persoonlijk te ontmoeten.

Vaughan Klein, Senior Director of Collaboration, Cisco EMEAR, zegt: "Meer dan ooit tevoren maken samenwerkingstechnologieën zoals Webex het mogelijk om sport hybride te maken door een brug te slaan tussen persoonlijke en virtuele ervaringen, door teams van wereldklasse zoals Team DSM te ondersteunen in het bereiken van hun volledige potentieel. We zijn trots op onze samenwerking met Team DSM, op hoe zij innoveren in de manier van werken, contact houden en trainen in het nieuwe normaal en voortdurend de uitdaging aan blijven gaan met hun visie: ‘keep challenging’. Een inspirerende visie die miljoenen mensen raakt en bijdraagt aan hun voortdurende succes."

Jan Wermink, Head of Business Strategy, Team DSM zegt: "We zijn verheugd om deze samenwerking met Cisco Webex aan te gaan. Cisco is een wereldwijd toonaangevend IT-bedrijf en een echte aanjager van innovatie. Onze filosofie binnen het team draait om een toegewijde gezamenlijke inspanning, om constant te verbeteren en onze dromen waar te maken. Cisco draait om collaboratie, netwerken, beveiliging, het delen van informatie en snelle communicatie, een echte match met ons team. Bovendien biedt dit strategisch partnerschap geweldige nieuwe mogelijkheden om onze fans aan ons te binden. We kijken uit naar onze samenwerking in de komende jaren."

Lees de blog of kijk de video voor meer informatie over de officiële samenwerking tussen Cisco en Team DSM.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren.
Cisco en het Cisco-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Cisco en/of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen. Een lijst met handelsmerken van Cisco is te vinden op www.cisco.com/go/trademarks. Genoemde handelsmerken van derden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van het woord partner impliceert geen partnerschapsrelatie tussen Cisco en een ander bedrijf.
Meer over Cisco
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.